Fenntarthatóság MBA Executive MBA Képzések

Fenntarthatóság MBA EMBA Képzés Összevetése

Fenntarthatóság MBA

Egy EMBA egy ügyvezető Masters in Business Administration, a posztgraduális diplomát célja a diákok, akik már középszintű vezetők, a meglévő munkahelye. A szak ad nekik a szükséges készségeket, hogy előre a következő szintre, és maguk irányítsák a választott területen.

 

Mi az EMBA a fenntarthatóság? Egy EMBA fenntarthatósági tanítja a diákokat arról, hogy szükség a fenntartható fejlődés a modern piac, és hogyan kezeljük a vállalkozások és fejlesztési projektek oly módon, hogy a környezettudatos és használja a megújuló erőforrások és energiaforrások.

 

A fenntarthatóság egyre növekvő területen az üzleti világban. Egy EMBA ezen a területen valószínűleg egyre értékesebb, mint egyre több vállalat felé környezetbarát fejlesztése.Sok a módszereket tanított a program által oka az földtudomány, így az MTA további előnye, hogy a diákok egy jó hátteret a biológiában.

 

A teljes költség egy EMBA a fenntarthatóság függ az egyetem úgy dönt, hogy részt vegyen. Ugyanakkor a szak célja, hogy körülbelül két év, így a teljes költséget kell becsülni kell.

 

Sok munkahely áll rendelkezésre a birtokosa EMBA a fenntarthatóság. Vállalatok a legkülönbözőbb iparágakban, mind a köz- és magánszférában, elismerik a fenntartható fejlődés, valamint a közeljövőben fogják keres felvenni a vezetők, akik képesek arra, hogy a fenntartható fejlődés megvalósításában. A non-profit szektorban is van egy csomó munkahely áll rendelkezésre az érdeklődők a fenntarthatóság. Szakemberek tud működni, mint független tanácsadók, vagy munkát közvetlenül non-profit szervezetek szerte a világon.

 

Számos előnye, hogy tanul és a EMBA a fenntarthatóság interneten. Online programok lehetővé teszik a diákokat, hogy tanulmányozzák szerint a rugalmasabb menetrend, amely ideális a dolgozó szakemberek számára. Tanul az online is lehetővé teszi a diákok, hogy részt vegyen egyetemek a világ nem hagyják otthon. Más diákok szívesebben tanulást iskolai környezetben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Mutass többet

E / MBA a fenntartható üzletágban

Business School Lausanne
Campus 2 év February 2019 Svájc Lausanne

Az EMBA a fenntartható üzletágban egy egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az MBA oktatást mélyen merülve az üzleti fenntarthatósággal a BSL - a St. Gallen Egyetem egyetemi diplomáját a fenntartható üzletben. [+]

Program áttekintés

Az E / MBA a fenntartható üzletágban egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az E / MBA oktatást mély merüléssel az üzleti fenntarthatósággal a BSL St. Gallen Egyetem egyetemi diplomáját a fenntartható üzletágban. Ideális olyan résztvevők és szakemberek számára, akik meglévő tapasztalataikra építenek, hogy valódi hatással legyenek az üzleti vállalkozásokra.

Ez a program két programot egyesít, az E / MBA és a Diploma in Sustainable Business, amely egy holisztikus tanulási élménnyel jár, amely átalakítja az üzleti és magad meghatározó módját a vezető változások és az innováció egy jobb világban. Gyakorlatilag minden alapképzést az E / MBA programból vesz át, és egyéves fenntarthatósági specializációval folytatja. Az eredmény egy olyan program, amely öntudatos, tudatos és fenntarthatóság-tudatos vállalkozóvá alakítja Önt.... [-]