Filter
EMBA
Nyugat-Európa A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Fenntarthatóság MBA Executive MBA Képzések Vesd össze Nyugat-Európa 2019

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Fenntarthatóság MBA EMBA Diplomák Áttekintése Nyugat-Európa 2019

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Fenntarthatóság MBA, Nyugat-Európa

Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:
Business School Lausanne

Az EMBA a fenntartható üzletágban egyedülálló program Svájcban, amely magában foglalja az MBA oktatást az üzleti fenntarthatóság mélyreható merülésével. ... [+]

Program áttekintés

Az E / MBA a fenntartható üzletben egy egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az E / MBA képzést az üzleti fenntarthatóság mélyreható merülésével. Ideális azoknak a résztvevőknek és szakembereknek, akik a meglévő tapasztalataikra építenek, hogy valódi hatást gyakoroljanak az üzleti életre.

Ez a program két programot ötvöz egybe: az E / MBA és a Fenntartható Üzleti Diploma, ami egy holisztikus tanulási élményt eredményez, amely átalakítja, hogyan határozza meg az üzleti életet és magát a jobb világ vezető változásainak és innovációjának. Gyakorlatilag az alapítványi kurzusokat az E / MBA programból veszi, és folytassa a fenntarthatóság szakosodásával. Az eredmény egy olyan program, amely önmaga tudatos, jól tájékozott és fenntartható tudatos vállalkozóvá alakítja Önt.... [-]

Svájc Lausanne
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul