$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Fenntarthatóság tanulmányok EMBA Képzés Összevetése

Egy EMBA egy ügyvezető Masters in Business Administration, a posztgraduális diplomát célja a diákok, akik már középszintű vezetők, a meglévő munkahelye. A szak ad nekik a szükséges készségeket, hogy előre a következő szintre, és maguk irányítsák a választott területen.   Mi az EMBA a fenntarthatóság? Egy EMBA fenntarthatósági tanítja a diákokat arról, hogy sz… Tovább

Egy EMBA egy ügyvezető Masters in Business Administration, a posztgraduális diplomát célja a diákok, akik már középszintű vezetők, a meglévő munkahelye. A szak ad nekik a szükséges készségeket, hogy előre a következő szintre, és maguk irányítsák a választott területen.

Mi az EMBA a fenntarthatóság? Egy EMBA fenntarthatósági tanítja a diákokat arról, hogy szükség a fenntartható fejlődés a modern piac, és hogyan kezeljük a vállalkozások és fejlesztési projektek oly módon, hogy a környezettudatos és használja a megújuló erőforrások és energiaforrások.

A fenntarthatóság egyre növekvő területen az üzleti világban. Egy EMBA ezen a területen valószínűleg egyre értékesebb, mint egyre több vállalat felé környezetbarát fejlesztése.Sok a módszereket tanított a program által oka az földtudomány, így az MTA további előnye, hogy a diákok egy jó hátteret a biológiában.

A teljes költség egy EMBA a fenntarthatóság függ az egyetem úgy dönt, hogy részt vegyen. Ugyanakkor a szak célja, hogy körülbelül két év, így a teljes költséget kell becsülni kell.

Sok munkahely áll rendelkezésre a birtokosa EMBA a fenntarthatóság. Vállalatok a legkülönbözőbb iparágakban, mind a köz- és magánszférában, elismerik a fenntartható fejlődés, valamint a közeljövőben fogják keres felvenni a vezetők, akik képesek arra, hogy a fenntartható fejlődés megvalósításában. A non-profit szektorban is van egy csomó munkahely áll rendelkezésre az érdeklődők a fenntarthatóság. Szakemberek tud működni, mint független tanácsadók, vagy munkát közvetlenül non-profit szervezetek szerte a világon.

Számos előnye, hogy tanul és a EMBA a fenntarthatóság interneten. Online programok lehetővé teszik a diákokat, hogy tanulmányozzák szerint a rugalmasabb menetrend, amely ideális a dolgozó szakemberek számára. Tanul az online is lehetővé teszi a diákok, hogy részt vegyen egyetemek a világ nem hagyják otthon. Más diákok szívesebben tanulást iskolai környezetben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Audencia
Párizs, Franciaország

Az Executive MBA Value Officer diplomát szerzett az Audencia , egy háromszorosan akkreditált iskolában (EQUIS, AACSB és AMBA), és az első MBA a világon, amely a mérési, ellenő ... +

Az Executive MBA Value Officer diplomát szerzett az Audencia , egy háromszorosan akkreditált iskolában (EQUIS, AACSB és AMBA), és az első MBA a világon, amely a mérési, ellenőrzési és könyvvizsgálói szakmák átalakításával foglalkozik annak érdekében, hogy átélje őket „Tőkés” világ. Az integrált gondolkodás, az értékteremtés, a felelős stratégiai vezetés és a nemzetközi dimenzió megkülönböztető eleme az MBA-értékvezetőnknek. Nagyon magas színvonalú oktatást kínálunk Önnek, kivételes vendégelőadókkal és tapasztalt oktatókkal, valamint stratégiai partnerségekkel. A tanfolyam végén minden résztvevő megszerzi az EMBA Audencia diplomáját az Audencia Business School-tól. Párizs a campuson és az online együttes + 2 tanulmányi expedíció Részmunkaidős, 65% -os online tanfolyam -
EMBA
Részidős
18 hónap
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line