$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Fenntarthatóság tanulmányok EMBA Képzés Összevetése

Egy EMBA egy ügyvezető Masters in Business Administration, a posztgraduális diplomát célja a diákok, akik már középszintű vezetők, a meglévő munkahelye. A szak ad nekik a szükséges készségeket, hogy előre a következő szintre, és maguk irányítsák a választott területen.   Mi az EMBA a fenntarthatóság? Egy EMBA fenntarthatósági tanítja a diákokat arról, hogy sz… Tovább

Egy EMBA egy ügyvezető Masters in Business Administration, a posztgraduális diplomát célja a diákok, akik már középszintű vezetők, a meglévő munkahelye. A szak ad nekik a szükséges készségeket, hogy előre a következő szintre, és maguk irányítsák a választott területen.

Mi az EMBA a fenntarthatóság? Egy EMBA fenntarthatósági tanítja a diákokat arról, hogy szükség a fenntartható fejlődés a modern piac, és hogyan kezeljük a vállalkozások és fejlesztési projektek oly módon, hogy a környezettudatos és használja a megújuló erőforrások és energiaforrások.

A fenntarthatóság egyre növekvő területen az üzleti világban. Egy EMBA ezen a területen valószínűleg egyre értékesebb, mint egyre több vállalat felé környezetbarát fejlesztése.Sok a módszereket tanított a program által oka az földtudomány, így az MTA további előnye, hogy a diákok egy jó hátteret a biológiában.

A teljes költség egy EMBA a fenntarthatóság függ az egyetem úgy dönt, hogy részt vegyen. Ugyanakkor a szak célja, hogy körülbelül két év, így a teljes költséget kell becsülni kell.

Sok munkahely áll rendelkezésre a birtokosa EMBA a fenntarthatóság. Vállalatok a legkülönbözőbb iparágakban, mind a köz- és magánszférában, elismerik a fenntartható fejlődés, valamint a közeljövőben fogják keres felvenni a vezetők, akik képesek arra, hogy a fenntartható fejlődés megvalósításában. A non-profit szektorban is van egy csomó munkahely áll rendelkezésre az érdeklődők a fenntarthatóság. Szakemberek tud működni, mint független tanácsadók, vagy munkát közvetlenül non-profit szervezetek szerte a világon.

Számos előnye, hogy tanul és a EMBA a fenntarthatóság interneten. Online programok lehetővé teszik a diákokat, hogy tanulmányozzák szerint a rugalmasabb menetrend, amely ideális a dolgozó szakemberek számára. Tanul az online is lehetővé teszi a diákok, hogy részt vegyen egyetemek a világ nem hagyják otthon. Más diákok szívesebben tanulást iskolai környezetben. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
Javasolt Legfrissebb Cím
Copenhagen Business School
Koppenhága, Dánia

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of busi ... +

Take on broader and more challenging leadership positions with confidence when you complete the rigorous CBS Executive MBA. Created to fit in with the everyday demands of business, the triple-accredited CBS Executive MBA is an investment in your future, developing your skills base, mindset, and confidence and supporting you to take that next big leap in your career. As part of your CBS EMBA, you will be able to choose from four concentrations: Digitalisation, Entrepreneurship, Governance & Sustainability, or Finance. -
EMBA
Részidős
21 - 25 hónap
Angol
szept. 2022
Campus