Filter
EMBA
Görögország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 3 EMBA Megtekintése Görögországban 2019/2020

Görögország ország gazdag történelemmel és most ősi és modern egyszerre. Egy EMBA Görögországban lenne a hallgatók magas színvonalú oktatás ugyanolyan kulturálisan és szellemileg ösztönző környezet vezetett a munkálatok néhány történelem legnagyobb filozófusok.


EMBA Görögországban könnyíteni szigorú tanfolyam, szemináriumok, és workshopok. A programok célja a jelenlegi dolgozó szakemberek célja, hogy előre pályafutásuk magasabb szinten, mint például a menedzsment. Diákok a EMBA Görögország rendelkeznek egy erős üzleti alapot a tanfolyam a téma a közgazdaságtan, pénzügy, marketing, informatika, és a számvitel. EMBA Görögország programok egészítik ki on-the-job tapasztalat, hogy a diákok hozhatnak a tanulási környezet.


EMBA Görögország programok célja, hogy a diákok továbbra is dolgozni, a szakmák és a további tanulmányait.Ha ez úgy hangzik, mint amit keres, tekintse meg alább, és lehet találni az oktatás az Ön számára!

Tovább Kevesebb

Találat

DEI College

Az MBA Executive Northampton Business School gondosan tervezték, hogy alapos ismerete minden kritikus üzleti területek és funkciókat. Ahhoz, hogy sikeresek az üzleti élet ... [+]

Leírás

Az MBA Executive Northampton Business School gondosan tervezték, hogy alapos ismerete minden kritikus üzleti területek és funkciókat. Ahhoz, hogy sikeresek az üzleti életben, szüksége van több mint üzleti ismeretek. A Master of Business Administration Executive egy világszerte elismert posztgraduális képesítést ambiciózus, motivált diplomások.

Ez az egyedülálló MBA Executive fog felelni azoknak, akik törekvő üzleti szakemberek nélkül, az előző üzleti vagy vezetői tapasztalat, de van egy egyértelmű érdeke és szenvedély üzleti, vállalkozási és vállalkozói.

Megszerzése MBA, a University of Northampton támogatni fogja a szakmai előmenetel a fejlődő a kritikus gondolkodás és kutatás készségek, amelyek növelik az üzleti tudás és a megértés. Az MBA megtanít arra, hogy az elmélet a hatékony vezetési gyakorlat és felvértezzük Önt az alapvető készségeket, a bizalom és a kompetencia, hogy segítsek, amikor a kockázati a választott iparágban. Most megtudhatod, hogy úgy gondolja, oldalirányban, kihívás konferencia és ajánlatot tudás alapú megoldásokat az üzleti kérdésekre. Ön képes lesz arra, hogy gondolkodjanak és másképp működik, hogy a kollégák, ami elengedhetetlen a mai globális üzleti színtéren.... [-]

Görögország Thessaloniki
Szeptember 2020
Angol
Campus
Bővebben magyarul
International Hellenic University (IHU)

Az IHU Executive MBA egy csúcsminőségű 24 hónapos program, amelyet egy meghosszabbított hétvégén tanítanak havonta egyszer, és januárban kezdődik. Összesen tizenhat hétvé ... [+]

Az IHU Executive MBA egy 24 hónapos program, amelyet egy hosszú hétvégén (pl. Pénteken) tanítanak havonta egyszer, és januárban kezdődik. Összesen tizenhat hétvégi osztály.

Programunkat elfoglalt szakemberek számára terveztük, hogy lendületük lassítása nélkül haladhassanak karrierjükre. A rugalmas tanítási menetrend célja, hogy lehetővé tegye a különböző háttérrel rendelkező diákok számára, hogy részt vegyenek az órákon. Továbbá számos tanítási módszert alkalmaznak a tanulás megkönnyítésére, például műhelymunkákra, puha készségek fejlesztésére és szemináriumok integrálására.

A tanítás az egyetemen történik, Thesszalonikiben.... [-]

Görögország Thessaloniki
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul
University of Strathclyde Business School

Strathclyde Business School (SBS) hosszú és büszke története, hogy egy innovatív üzleti iskola - és részben a vezető technológiai egyetem - a "hasznos tanulás" a szívében ... [+]

A Strathclyde MBA állt rendelkezésre, az Egyesült Királyságon kívül 1988 óta, több ezer MBA kurzus résztvevői most diplomázott, és még sok más jelenleg tanulmányozza a saját országukban.

A Strathclyde MBA sok tanulmány útvonalakon, de nagy hangsúlyt fektetünk a mi "egy MBA" megközelítés. Az Executive MBA tanulmányozza át az egyik nemzetközi központok a program pontosan ugyanaz, mint amit tanulni Glasgow, és a tudósok, akik biztosították a központi eleme a programnak az Ön országában is szállít a MBA Glasgow-ban.

A program formátumot elsősorban azoknak az elfoglalt vezetők, akiknek szükségük van, hogy összekapcsolják a karrier és a családi kötelezettségek az igények MBA tanulmányokat. A rugalmasság a részmunkaidős megközelítés lehetővé teszi a résztvevők, hogy diplomás számított két éven belül. Ugyanakkor a kutatás lehet egy hosszabb időszakban, ha szükséges, legfeljebb hat év.... [-]

Görögország Athén
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul