Filter
EMBA
Hollandia Tilburg A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős Executive MBA Képzés Összevetése in Tilburg Hollandia

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

A gyönyörű város Tilburg ismert, mint egy tökéletes üdülőhely. Azonban nem sokan tudják, hogy ez a hely jó oktatási intézmények, mint például a Tilburg University - School of Economics és a menedzsment. Az egyetemek ismert a minőségi oktatáshoz, és jó üzleti tanulmányok részlegek.

Kérj Információt Részidős EMBA Képzések in Tilburg Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Tilburg
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
TIAS School for Business and Society

A részmunkaidős Executive MBA az európai legelismertebb üzleti iskolák egyik hitelesítője. Azonnali előnyöket nyújt mind a résztvevőknek, mind a vállalatoknak: fokozott i ... [+]

Miért van a TIAS ehhez a programhoz?

Egy MBA hitelesítő Európa egyik legelismertebb üzleti iskolájából. Azonnali előnyöket nyújt mind a résztvevőknek, mind a vállalatoknak, a továbbfejlesztett ismeretekkel, hálózatokkal és személyes készségekkel, amelyek azonnal alkalmazhatók a munkahelyen.

A résztvevő profilja

Ambiciózus, tehetséges vezetők min. 3 éves munkatapasztalat és akadémiai vagy HBO végzettség. A résztvevők arra törekszenek, hogy a jelenlegi szakemberi szerepükön túlmenően egy vezetői funkcióra nőjenek.

Tanfolyam tartalom

Foglalkozzon a szakmai és személyes változásokra, amelyek a karrier hatására összpontosítanak.

Vez... [-]
Hollandia Tilburg Utrecht
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul