Filter
EMBA
Hollandia Utrecht A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Részidős oktatás

Részidős EMBA Diploma Összevetése in Utrecht Hollandia

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Az emberek, a nyelv és a kultúra, a holland nevezik "holland ". A modern európai országban ma, Hollandia megőrizte nagyon nemzetközi jellegét, és ismert a liberális gondolkodásmód. Hollandiában sok egyetemeken. Az ország nemrég átalakított saját címek a bachelor / master rendszer.Kétféle egyetemek: Akadémiai (ennél sokkal inkább az elméleti tudás, más néven "Universiteit ") vagy alkalmazott tudományok (ennél sokkal inkább a gyakorlati tudás, más néven "Hogeschool ")

Utrecht híres jelenléte gazdag kultúra és az uralkodó holland hagyományokat. Mindazok, akik érdeklődnek a tanuló kultúra, a művészetek vagy a történelem, Utrecht az egyik legjobb hely, hogy menjen. Intézmények, mint például Utrecht Egyetem jól ismert a minőségi oktatás.

Kérj Információt Részidős EMBA-k in Utrecht Hollandiában 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Hollandia
Utrecht
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
TIAS School for Business and Society

A részmunkaidős Executive MBA az európai legelismertebb üzleti iskolák egyik hitelesítője. Azonnali előnyöket nyújt mind a résztvevőknek, mind a vállalatoknak: fokozott i ... [+]

Miért van a TIAS ehhez a programhoz?

Egy MBA hitelesítő Európa egyik legelismertebb üzleti iskolájából. Azonnali előnyöket nyújt mind a résztvevőknek, mind a vállalatoknak, a továbbfejlesztett ismeretekkel, hálózatokkal és személyes készségekkel, amelyek azonnal alkalmazhatók a munkahelyen.

A résztvevő profilja

Ambiciózus, tehetséges vezetők min. 3 éves munkatapasztalat és akadémiai vagy HBO végzettség. A résztvevők arra törekszenek, hogy a jelenlegi szakemberi szerepükön túlmenően egy vezetői funkcióra nőjenek.

Tanfolyam tartalom

Foglalkozzon a szakmai és személyes változásokra, amelyek a karrier hatására összpontosítanak.

Vez... [-]
Hollandia Tilburg Utrecht
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul