EMBA Hong Kongban

A Legjobb 3 EMBA Megtekintése Hong Kongban 2019

MBA

Keress egy világszínvonalú Executive MBA diplomát egy EMBA hongkongi program, öntött, hogy megfeleljen a menetrend a vezetők. EMBA Hong Kong teszi szakmailag vezérelt diákok szívében egy gyorsan növekvő globális kereskedelmi régióban. Szakemberek, akik megpróbálják előre pályafutásuk egy EMBA hongkongi fog tanulni együtt társ szakemberek a világ minden tájáról, ami egy egyedülálló hálózat jövő együttműködő és a személyes növekedés.

A jelentkezőknek egy EMBA hongkongi kínált egyedülálló egyensúlyt a globális fókusz és a helyi tapasztalat, ami lehetőséget nyújt vezetők és vezetők ki vannak téve a gyors gazdasági fejlődés Kína és dinamikus hatást gyakorol a jövő globális üzleti. Hong Kong, a központi kínai hub, pozíciók EMBA hallgatók a kiváló minőségű vezetői képzésbe.

A EMBA Hong Kong program célja, hogy a dedikált magas rangú vezetők készségek és alkalmazható ismeretekkel rendelkezzenek a modern menedzsment elmélet és a gyakorlat, és megkönnyítse módszerek problémamegoldó és stratégiai fő felkészülni az elkerülhetetlen kihívásokra az élénk és folyamatosan változó üzleti környezetben a nagyobb kínai és a világ.

Ha keres egy EMBA hongkongi mértékben, akkor jön a jó helyen jár! Lapozás az alábbi lehetőségek közül!

Mutass többet

EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School
Campus Nappali 2 év September 2019 Hongkong Hong Kong

A EMBA tanulmányi program tükrözi elkötelezettségünket jelentőségének és minőségének összpontosítva stratégia és az integratív jellege az üzleti környezetet, amelyben felsővezetők működik. Évente mintegy 50 fő bevezették a programot. A résztvevők várhatóan megtartja teljes munkaidős állást feladatokat egész EMBA tanulmány. [+]

A EMBA tanulmányi program tükrözi elkötelezettségünket jelentőségének és minőségének összpontosítva stratégia és az integratív jellege az üzleti környezetet, amelyben felsővezetők működik. Évente mintegy 50 fő bevezették a programot. A résztvevők várhatóan megtartja teljes munkaidős állást feladatokat egész EMBA tanulmány.

Két év tanulás szükséges - amelyek mindegyike négy félév. Két egyhetes, in-residence tanulmányi programok rendre menetrend elején és végén a program. Az első éves program szilárd alapot biztosít az összes főbb üzleti funkciókat és a bevezetés a különböző változó üzleti környezetben. A másodéves program egy funkcionálisan integrált megközelítés, amely hangsúlyozza, széles körű stratégiák és politikák.... [-]


Henley rugalmas Executive MBA Ázsiában

Henley Business School Asia
Campus Részidős 2 év September 2019 Hongkong Hong Kong

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 év részidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. [+]

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 év részidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. A keverék az egyéni és csoportos tanulás, az online tanulás és szemtől-szembe műhelyek, ideális a vezetők hektikus utazási menetrendek, áthelyezése lehetőségeket és a családi kötelezettségek szerte a régióban, mert a nagy rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol a program tagjai elérjék MBA képesítést. Van egy világméretű közösség közel 3000 jelenlegi résztvevők a program, valamint több mint 56.000 öregdiák 150 országban.

RUGALMASSÁG ... [-]

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

Henley Business School Asia
Campus Részidős 24 hónapok March 2019 Hongkong Hong Kong

A program egyesíti keveréke egyéni és csoportos tanulmányi, online és szemtől-szembe műhelyek. Ez az innovatív és rendkívül fontos MBA képesítést a tapasztalt vezetők, akik szeretnék, hogy továbbra is teljes munkaidőben, míg tanulmányozása részmunkaidőben. [+]

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 éves részmunkaidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. A keverék az egyéni és csoportos tanulás, az online tanulás és szemtől-szembe műhelyek, ideális a vezetők hektikus utazási menetrendek, áthelyezése lehetőségeket és a családi kötelezettségek szerte a régióban, mert a nagy rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol a program tagjai elérjék MBA képesítést. Van egy világméretű közösség közel 3000 jelenlegi résztvevők a program, valamint több mint 56.000 öregdiák 150 országban.

RUGALMASSÁG ... [-]