Filter
EMBA
Hongkong A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb 2 EMBA Megtekintése Hong Kongban 2020

Keress egy világszínvonalú Executive MBA diplomát egy EMBA hongkongi program, öntött, hogy megfeleljen a menetrend a vezetők. EMBA Hong Kong teszi szakmailag vezérelt diákok szívében egy gyorsan növekvő globális kereskedelmi régióban. Szakemberek, akik megpróbálják előre pályafutásuk egy EMBA hongkongi fog tanulni együtt társ szakemberek a világ minden tájáról, ami egy egyedülálló hálózat jövő együttműködő és a személyes növekedés.

A jelentkezőknek egy EMBA hongkongi kínált egyedülálló egyensúlyt a globális fókusz és a helyi tapasztalat, ami lehetőséget nyújt vezetők és vezetők ki vannak téve a gyors gazdasági fejlődés Kína és dinamikus hatást gyakorol a jövő globális üzleti. Hong Kong, a központi kínai hub, pozíciók EMBA hallgatók a kiváló minőségű vezetői képzésbe.

A EMBA Hong Kong program célja, hogy a dedikált magas rangú vezetők készségek és alkalmazható ismeretekkel rendelkezzenek a modern menedzsment elmélet és a gyakorlat, és megkönnyítse módszerek problémamegoldó és stratégiai fő felkészülni az elkerülhetetlen kihívásokra az élénk és folyamatosan változó üzleti környezetben a nagyobb kínai és a világ.

Ha keres egy EMBA hongkongi mértékben, akkor jön a jó helyen jár! Lapozás az alábbi lehetőségek közül!

Tovább Kevesebb

Találat

Henley Business School Asia

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 év részidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. ... [+]

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 év részidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. A keverék az egyéni és csoportos tanulás, az online tanulás és szemtől-szembe műhelyek, ideális a vezetők hektikus utazási menetrendek, áthelyezése lehetőségeket és a családi kötelezettségek szerte a régióban, mert a nagy rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol a program tagjai elérjék MBA képesítést. Van egy világméretű közösség közel 3000 jelenlegi résztvevők a program, valamint több mint 56.000 öregdiák 150 országban.

RUGALMASSÁG ... [-]
Hongkong Hong Kong
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Henley Business School Asia

A program egyesíti keveréke egyéni és csoportos tanulmányi, online és szemtől-szembe műhelyek. Ez az innovatív és rendkívül fontos MBA képesítést a tapasztalt vezetők, ak ... [+]

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 éves részmunkaidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. A keverék az egyéni és csoportos tanulás, az online tanulás és szemtől-szembe műhelyek, ideális a vezetők hektikus utazási menetrendek, áthelyezése lehetőségeket és a családi kötelezettségek szerte a régióban, mert a nagy rugalmasságot, hogy hogyan, mikor és hol a program tagjai elérjék MBA képesítést. Van egy világméretű közösség közel 3000 jelenlegi résztvevők a program, valamint több mint 56.000 öregdiák 150 országban.

RUGALMASSÁG ... [-]
Hongkong Hong Kong
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul