EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

EMBA

The Chinese University of Hong Kong, CUHK Business School

A EMBA tanulmányi program tükrözi elkötelezettségünket jelentőségének és minőségének összpontosítva stratégia és az integratív jellege az üzleti környezetet, amelyben felsővezetők működik. Évente mintegy 50 fő bevezették a programot. A résztvevők várhatóan megtartja teljes munkaidős állást feladatokat egész EMBA tanulmány.

Két év tanulás szükséges - amelyek mindegyike négy félév. Két egyhetes, in-residence tanulmányi programok rendre menetrend elején és végén a program. Az első éves program szilárd alapot biztosít az összes főbb üzleti funkciókat és a bevezetés a különböző változó üzleti környezetben. A másodéves program egy funkcionálisan integrált megközelítés, amely hangsúlyozza, széles körű stratégiák és politikák.

Oktatás módja

A EMBA módszer a tanítás következetesen kihasználja az erős és változatos vezetői tapasztalattal a résztvevők. Az oktatási módszerek változnak, de tartalmazhat formális előadások, szemináriumok, eset elemzések, szimulációs játékok, valamint egyéni és csoportos projektek kapcsolatos aktuális kérdéseiről, a résztvevők a fogadó szervezet.

Hogy emelje az oktatás értékét a program, a résztvevők várhatóan hozzájárulnak a kis és nagy csoportos tevékenységek egy interaktív tanulási környezetet. Tanulmányi csoportok képződnek résztvevők különböző háttérrel és tapasztalati szinten. Itt, a hatékony kommunikáció és csapatmunka készségeket gyakorolják a céllal, hogy a mi EMBA cél.

Felvételi követelmények

A pályázó:

  • már megszerezték a Bachelor diploma vagy szakmai képesítéssel egyenértékű diplomát,
  • általában, legalább 7 évig utáni minősítési üzleti vagy megfelelő szakmai tapasztalattal, ebből 5 év vezetői pozícióban, és
  • tartsa egy felelős, a felső vezetés álláspontját.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Kínai
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
520,000 HKD
Locations
Hongkong - Hong Kong
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Hongkong - Hong Kong
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt