MBASTUDIES

A Legjobb 2 EMBA Megtekintése Hong Kongban 2020

Keress egy világszínvonalú Executive MBA diplomát egy EMBA hongkongi program, öntött, hogy megfeleljen a menetrend a vezetők. EMBA Hong Kong teszi szakmailag vezérelt diákok szívében egy gyorsan növekvő globális kereskedelmi régióban. Szakemberek, akik megpróbálják előre pályafutásuk egy EMBA hongkongi fog tanulni együtt társ szakemberek a világ minden tájáról, ami egy egyedülálló hálózat jövő együttműködő és a személyes növekedés.

A jelentkezőknek egy EMBA hongkongi kínált egyedülálló egyensúlyt a globális fókusz és a helyi tapasztalat, ami lehetőséget nyújt vezetők és vezetők ki vannak téve a gyors gazdasági fejlődés Kína és dinamikus hatást gyakorol a jövő globális üzleti. Hong Kong, a központi kínai hub, pozíciók EMBA hallgatók a kiváló minőségű vezetői képzésbe.

A EMBA Hong Kong program célja, hogy a dedikált magas rangú vezetők készségek és alkalmazható ismeretekkel rendelkezzenek a modern menedzsment elmélet és a gyakorlat, és megkönnyítse módszerek problémamegoldó és stratégiai fő felkészülni az elkerülhetetlen kihívásokra az élénk és folyamatosan változó üzleti környezetben a nagyobb kínai és a világ.

Ha keres egy EMBA hongkongi mértékben, akkor jön a jó helyen jár! Lapozás az alábbi lehetőségek közül!

Találat Filter

Henley Rugalmas Executive MBA Ázsiában

Henley Business School Asia
EMBA
<
Részidős
<
24 hónap
Angol
Campus

A program egyesíti keveréke egyéni és csoportos tanulmányi, online és szemtől-szembe műhelyek. Ez az innovatív és rendkívül fontos MBA képesítést a tapasztalt vezetők, akik sz ...

Tovább

Henley rugalmas Executive MBA Ázsiában

Henley Business School Asia
EMBA
szept. 2020
<
Részidős
<
2 év
Angol
Campus

A Henley rugalmas Executive MBA egy 2 év részidős program célja a tapasztalt vezetők és elfoglalt vezetők keresnek, hogy fejlesszék a nemzetközi vezetői kompetenciák. ...

Tovább