MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA-k in Bangalore Indiában 2019/2020

Mivel a harmadik legnépesebb és második leggyorsabban növekvő nagyváros India, Bangalore egy változatos keveréke a kultúrák és hatások. Míg a jól ismert India központ információs technológiák és az üzleti, az is otthont ad számos jól ismert főiskolák és egyetemek. Köszönhetően ezek a tényezők, Bangalore gyakran nevezik "India Szilícium-völgy". Egy EMBA Bangalore egy keresett diplomát elismert az egész világon. Figyelembe EMBA Bangalore lehetővé teszi a diákok felfedezni különböző területein az irányítás és az üzleti, így biztosítva számukra a tudást és készségeket, elengedhetetlen a rutinos vezetők.

Egy EMBA Bangalore-ban lehetővé teszi a diákok, hogy összpontosítson a témákban, mint a nemzetközi üzleti, marketing, vállalkozási és Small Business vagy a banki és pénzügyi. A programok célja, olyan módon, amely lehetővé teszi a diákokat, hogy teljes mértékben kihasználni a növekedési és foglalkoztatási kilátások.Egy EMBA Bangalore-ban lehet venni, mind a rendszeres és távolság mértéke.

Ha szeretné fejleszteni a vezetői képességek és fedezze fel az új lehetőségeket a saját területén, a EMBA lehet csak a megfelelő mértékben az Ön számára. Lapozzunk lefelé, és mi a lehetőségek!

Találat Filter

Executive MBA

ISMS Business School
Campus Nappali 24 hónap Kérj Információt India Bengaluru

Minden dolgozó szakembernek kritikusan kell kidolgoznia egy jól definiált szakmai fejlesztési és tanulási célokat az Executive MBA-ban.

ügyvezető PGDM a vállalkozók

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Részidős oktatás 15 hónap Július 2020 India Bengaluru

Program ível időtartamra 15 hónap időtartamú (a per AICTE normák). Modul, ami a 10-napos tantermi elkötelezettség. Interaktív osztálytermi találkozókat a "mentori" megközelítés. Kiegészítve az e-learning tananyag. Az egyes modulokhoz tartozó interakció és hálózatépítési sikeres vállalkozók és iparági szakértők.

ügyvezető PGDM üzleti analitikai

Institute Of Finance And International Management (IFIM)
Campus Részidős oktatás 15 hónap Július 2020 India Bengaluru

A speciálisan körülhatárolt program dolgozó vezetők, minden vezetési sáv, amelynek célja, hogy felkészítse őket

Executive MBA

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Részidős oktatás 20 hónap Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Ann Arbor India Bengaluru Egyesült Arab Emírségek Dubai Thaiföld Bangkok + 6 további

A Ross School of Business világszerte elismert vezetője az MBA és az Executive Education. Az EMBA egyesíti ezeket a kiválóság hagyományait, hogy olyan fejlesztési élményt nyújtson, amely egyedülálló a vezetés és az analitika keverékében.