Filter
EMBA
Indonézia A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA Képzés Megtekintése Indonéziában 2019/2020

Egy EMBA Indonézia program biztosítja az oktatáshoz nemzetközi szemszögből nézve a nagy tekintélynek örvendő az oktatási intézmények és a magas színvonalú oktató. Indonézia ad izgalmas helyet a tanulás között, a kultúra és a szellem.


EMBA Indonézia célja a szakemberek jelenleg azon dolgozik, mint üzletember. EMBA Indonézia diákokat arra ösztönzik, hogy hozzák on-the-job ismereteket a tanulási környezet interaktív tanfolyam és csoportos munkát. Keresztül tanfolyamok, amelyek középpontjában a számviteli, közgazdasági, marketing és az információs technológia, a diákok kapnak egy alapos megértése az üzleti elvek, összpontosítva a vezetés és a menedzsment. Pályakezdő EMBA Indonézia gyakran képesek előre pályafutásuk a felső szintű vezetése és vezetői vezetői pozíciókat a nemzetközi vállalatok és vállalkozások számára.


Ha ez úgy hangzik, érdekes az Ön számára, akkor vess egy pillantást keresztül EMBA Indonézia programok alatt, és megtalálja a mértéke vár rád!              

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Indonézia
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
IPMI International Business School

Ez a lényege a program az IPMI Business School. A program, a folyamatos fejlesztés, már fut húsz éve, és készített számos szakmai vezetők és a vezetők. ... [+]

Ez a központi program az IPMI Business School. A program, a folyamatos fejlesztés, már fut húsz éve, és készített számos szakmai vezetők és a vezetők. A főbb jellemzői a program:

Harvard Business School Case-tanulási módszerek

IPMI Business School tanterv már megszokta, gyorsan a változások a fogalmak és gyakorlatok az üzleti életben. Mint Harvard Business School, IPMI Business School elsősorban egy esettanulmány üzleti iskola esettanulmányok a Harvard, INSEAD, és IPMI Business School magát. A használati esetek, vagy az arányát esetekben és fogalmi keretet függ a tanfolyam tantárgyak és programok.

Master of Business Administration (MBA) program rögzíti a bonyodalmak és félreértések rejlő valós döntéshozatali és végrehajtása az osztályteremben esettanulmányokon keresztül, nem pedig előadások csak. Osztály vita a valós életben üzleti helyzetekben vezeti a diákok azonosítani a problémákat, különböző szögekből, és így jól lekerekített szempontjából. Hasonlóképpen, ez lehetővé teszi a diákok fejlesztésére erős analitikus és problémamegoldó képesség és döntéshozatali készség. Ezen kívül azt is előírja a hallgatók a vonatkozó készségek megérteni a dinamikája az üzletből.... [-]

Indonézia Jakarta
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul