Executive MBA Képzés jakartában Indonéziában

A Legjobb EMBA-k jakartában Indonéziában 2018

MBA

Jakartában egy vibráló világváros, és Indonézia politikai, üzleti és kereskedelmi központ. Sok üzletember választottak EMBA Jakartában a helyét az üzleti diplomát. Eltekintve a kiváló tanulmányi intézmények, Jakarta sok mindent kínálhat azon, hogy úgy dönt, hogy dolgozni, tanulni, vagy ott élni, mint a gazdag kultúra, történelem lenyűgöző, változatos népesség, és számos lehetőséget kínál a személyes és szakmai fejlődésre.

Egy EMBA jakartai tervezték üzletember szakmai tapasztalattal, akik igyekeznek előrelépés a végrehajtó vezetői pozíciókban. EMBA jakartai programok növeli minden résztvevő egyedi tapasztalatok és háttér, hogy tudják hozni a tanulási környezetet. Egy EMBA Jakartában, a résztvevők keresik a minimális mértékben zavarják a munkarend. A résztvevők is szert értékes nemzetközi tapasztalat, hogy vonzóvá teheti őket a versenyképes globális munkaerőpiacon.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Jakartában a görgetés a programok alatt. Vegyük azt a következő lépést még ma!

Mutass többet

ügyvezető Master Of Business Administration

IPMI International Business School
Campus Nappali Indonézia Jakarta

Ez a lényege a program az IPMI Business School. A program, a folyamatos fejlesztés, már fut húsz éve, és készített számos szakmai vezetők és a vezetők. [+]

Ez a központi program az IPMI Business School. A program, a folyamatos fejlesztés, már fut húsz éve, és készített számos szakmai vezetők és a vezetők. A főbb jellemzői a program:

Harvard Business School Case-tanulási módszerek

IPMI Business School tanterv már megszokta, gyorsan a változások a fogalmak és gyakorlatok az üzleti életben. Mint Harvard Business School, IPMI Business School elsősorban egy esettanulmány üzleti iskola esettanulmányok a Harvard, INSEAD, és IPMI Business School magát. A használati esetek, vagy az arányát esetekben és fogalmi keretet függ a tanfolyam tantárgyak és programok.

Master of Business Administration (MBA) program rögzíti a bonyodalmak és félreértések rejlő valós döntéshozatali és végrehajtása az osztályteremben esettanulmányokon keresztül, nem pedig előadások csak. Osztály vita a valós életben üzleti helyzetekben vezeti a diákok azonosítani a problémákat, különböző szögekből, és így jól lekerekített szempontjából. Hasonlóképpen, ez lehetővé teszi a diákok fejlesztésére erős analitikus és problémamegoldó képesség és döntéshozatali készség. Ezen kívül azt is előírja a hallgatók a vonatkozó készségek megérteni a dinamikája az üzletből.... [-]