MBASTUDIES

A Legjobb Executive MBA Képzés Megtekintése Indonéziában 2020

Egy EMBA Indonézia program biztosítja az oktatáshoz nemzetközi szemszögből nézve a nagy tekintélynek örvendő az oktatási intézmények és a magas színvonalú oktató. Indonézia ad izgalmas helyet a tanulás között, a kultúra és a szellem.


EMBA Indonézia célja a szakemberek jelenleg azon dolgozik, mint üzletember. EMBA Indonézia diákokat arra ösztönzik, hogy hozzák on-the-job ismereteket a tanulási környezet interaktív tanfolyam és csoportos munkát. Keresztül tanfolyamok, amelyek középpontjában a számviteli, közgazdasági, marketing és az információs technológia, a diákok kapnak egy alapos megértése az üzleti elvek, összpontosítva a vezetés és a menedzsment. Pályakezdő EMBA Indonézia gyakran képesek előre pályafutásuk a felső szintű vezetése és vezetői vezetői pozíciókat a nemzetközi vállalatok és vállalkozások számára.


Ha ez úgy hangzik, érdekes az Ön számára, akkor vess egy pillantást keresztül EMBA Indonézia programok alatt, és megtalálja a mértéke vár rád!              

Találat Filter

ügyvezető Master of Business Administration

IPMI International Business School
EMBA
<
Nappali
Angol
Campus

Ez a lényege a program az IPMI Business School. A program, a folyamatos fejlesztés, már fut húsz éve, és készített számos szakmai vezetők és a vezetők.

Tovább