Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Információbiztonsági MBA EMBA Képzés Összevetése

Az EMBA olyan rangos diploma, amely bárki számára elérhető, aki diplomát szerzett. A hallgatók korábbi tapasztalatain alapulva ez a program fokozza a megértést, és szakértőket hoz számukra a kiválasztott területen.

Mi az EMBA a biztonságban? Általában úgy tervezték, hogy a diákok szakértői ismereteket nyújtsanak mindenféle biztonságról az IT-től a védelemig, ez a program általában olyan kurzusokat használ, mint a kockázatelemzés és a menedzsment, hogy segítsen a diákoknak a téma mélyebb megértésében. A hallgatók tanulmányozhatják a büntetőeljárást, a számítógépes programozást és a nemzetközi biztonságot is, hogy megkerüljék a különböző biztonsági szintek átfogó megértését.

Az EMBA-ban a Biztonságban való részvétel során a diákok általában több kulcskompetenciát művelnek, amelyek segíthetnek abban, hogy kiválóan választják a kiválasztott karrierjüket. Az analitikus gondolkodás és problémamegoldó készségek segíthetnek a hallgatóknak a fenyegetések azonosításában és gyors megoldások létrehozásában, amelyek a jövőben a munkahelyi promóciókhoz vezethetnek. Az időgazdálkodási készségek hasznosak lehetnek mind a személyes, mind a szakmai törekvésekben.

Mivel két egyetem nem azonos, az EMBA-programok költségei drasztikusan eltérőek. A pontos költség megszerzéséhez általában a legjobb, ha közvetlenül kapcsolatba lépnek a leendő iskolákkal.

A gyorsan növekvő technológia mellett továbbra is növekszik az EMBA-k biztonsági jelöltjeinek kereslete. Sok diák pályafutását szoftverviztonsági mérnökként folytatja. Néhányan úgy döntenek, hogy információbiztonsági elemzővé válnak, mások biztonsági ügyintézői munkát találnak. Azok, akik a vezető pozíciókra támaszkodnak, vezető informatikai biztonsági tisztviselőkké válhatnak. A behatolás-ellenőrző vagy az információs bűncselekmények nyomozójának pozíciói is rendelkezésre állhatnak.

A digitális technológia emelkedésével az egyetemek online kurzusokat kínálnak, hogy a hallgatók globális hozzáférést biztosítsanak a nagyszerű oktatáshoz. Az online tanórákon való részvétel általában lehetővé teszi a diákok számára, hogy egyensúlyt biztosítsanak a családjukkal és karrierjével. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő egyetemet, keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a űrlap kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Információbiztonsági MBA

Ionis School of Technology and Management

Az MBA Management és a Cyber-biztonsági szakemberek képzése, akik képesek lesznek kínál biztonságos környezetben a tétek és kihívások az evolúció a modern vállalkozás. ... [+]

Ismét új pedagógiai szemlélet világ

A rugalmasság a mai edzés: minden a ritmust és az ő élete

1 dinamikus modell: workshopok, műhelyek és projektek A fenntartható ütemű 1: 1 este hetente (3h) + 1 szombat havonta (7h) 1 képzése vezetők: a képzési idő összeegyeztethető a szakmai célok (15-18 hónap függően integrációs rendszer) 1 alkalmazkodó modell: a rendszer lehetővé teszi, hogy mind a szemtől, hogy a távoli összes esemény, beleértve a projektek az esetleges előre nem látható 1 rugalmas tanulás: lehetséges, hogy elérjük az út edzés közben

A „PLUS”

Személyes fejlesztési / Leadership Coaching megvalósításához szakmai projekt Rise irányítási és technológiai ismeretek A választás a 4 MBA középpontjában a digitális átalakítások Egy héttel a "spot" International (New York, San Francisco vagy a Shanghai) ... [-]
Franciaország Le Kremlin-Bicêtre
September 2019
Nappali
15 - 18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul