Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Információs Rendszerek MBA EMBA Képzés Összevetése

Azoknak a szakembereknek, akik döntéseikkel szembesülnek az oktatásuk előmozdítása és a jelenlegi teljes munkaidős karrierjük megtartása között, az Executive Master of Business Administration program alternatívát kínál. Az EMBA alkalmas a tapasztalt teljes munkaidős munkavállalók számára, és lehetővé teszi számukra, hogy hetente tanfolyamokat fogadjanak be munkarendük befogadására.

Lehet, hogy a leendő hallgatók elgondolkodnak: "Mi az EMBA az információs rendszerekben?" Azok az érdeklődők, akik az IS-központú menedzsmentben folytatják pályafutását, hasznot húznak ebből a programból. A tanfolyamok általában a modern IS alapelvekre és formatervezésre összpontosítanak, valamint az alkalmazásokra az üzleti menedzsment és a szervezeti hatékonyság felé. Az adatbáziskezelés, a hálózati kommunikáció és az adatelemzés az anyag gyakran érintett része.

Néhány előnye annak, hogy a diákok EMBA informatikai rendszerek élvezhetik a fontos szakmai készségek fejlesztése a stratégiai döntéshozatal, a kritikai gondolkodás és az interperszonális kommunikáció. Bővíthetik a kezelőeszközöket a modern hálózati és adatbázis-architektúrák megértésében, valamint azok használatában.

Az EMBA információs rendszerekben történő regisztrációs és tandíjköltségei iskolától a másikig változhatnak. A diákok elvárják, hogy körülbelül két évig töltsék be a programot, de meg kell vizsgálniuk azokat az iskolákat, amelyekről érdeklődnek, hogy részleteket találjanak a programról és a költségekről.

Az EMBA információs rendszerekben a diplomások számos lehetőséget nyerhetnek pályafutásukra az informatikai projektmenedzsment és az üzleti elemzések terén. Az IT-menedzser vagy a főinformációs tisztviselő felelős lehet a vállalaton belüli vagy a vállalat ügyfelei számára a kiberbiztonsági megoldások felügyeletéért és elemzéséért. Az informatikai vezetők arra is törekszenek, hogy új személyzetet képezzenek és irányítsanak a vállalat információs rendszereinek használatával vagy fenntartásával. Végül az adatelemzők megtalálják azokat a vállalatokat, amelyek az ügyfelek nagy adatait feldolgozzák és kezelik.

A diákoknak sok erőforrása van ahhoz, hogy az internethez forduljanak, hogy többet tudjanak meg egy EMBA-ról az információs rendszerekről, és hol vehet ilyen programot. Az online tanulás lehetőségeinek megkereséséhez keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Információs Rendszerek MBA

IIMT University of Fribourg

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT-ban ... [+]

Executive MBA az IKT vagy Haszonkezelés

Keres egy szakmai kihívás és szakmai előmenetelt segítő? Ezután szerezzen Executive MBA-t az információs és kommunikációs technológiákban (ICT) vagy a közüzemi menedzsmentben, és váljon hálózatunk részévé! Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT, valamint a segédprogram üzleti és menedzsment környezetben. Az Executive MBA az IKT vagy a Segédprogram menedzsment képviseli összesen 15 tanfolyam heti 30 modul, és lehet befejezni részmunkaidőben a teljes munkaidőben. A programokat hetente blokkolja (hétfőtől szombatig), minden blokk két modulból áll. Az időskorúak fele az új tárgyak megszerzésével foglalkozik az adott témában, míg a fennmaradó időt gyakorlati és esettanulmányokra osztják (az IKT-ban vagy a közüzemi menedzsmentben).... [-]

Svájc Fribourg
February 2020
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul