MBASTUDIES

2 Információs rendszerek EMBA Képzés Összevetése

Azoknak a szakembereknek, akik döntéseikkel szembesülnek az oktatásuk előmozdítása és a jelenlegi teljes munkaidős karrierjük megtartása között, az Executive Master of Business Administration program alternatívát kínál. Az EMBA alkalmas a tapasztalt teljes munkaidős munkavállalók számára, és lehetővé teszi számukra, hogy hetente tanfolyamokat fogadjanak be munkarendük befogadására.

Lehet, hogy a leendő hallgatók elgondolkodnak: "Mi az EMBA az információs rendszerekben?" Azok az érdeklődők, akik az IS-központú menedzsmentben folytatják pályafutását, hasznot húznak ebből a programból. A tanfolyamok általában a modern IS alapelvekre és formatervezésre összpontosítanak, valamint az alkalmazásokra az üzleti menedzsment és a szervezeti hatékonyság felé. Az adatbáziskezelés, a hálózati kommunikáció és az adatelemzés az anyag gyakran érintett része.

Néhány előnye annak, hogy a diákok EMBA informatikai rendszerek élvezhetik a fontos szakmai készségek fejlesztése a stratégiai döntéshozatal, a kritikai gondolkodás és az interperszonális kommunikáció. Bővíthetik a kezelőeszközöket a modern hálózati és adatbázis-architektúrák megértésében, valamint azok használatában.

Az EMBA információs rendszerekben történő regisztrációs és tandíjköltségei iskolától a másikig változhatnak. A diákok elvárják, hogy körülbelül két évig töltsék be a programot, de meg kell vizsgálniuk azokat az iskolákat, amelyekről érdeklődnek, hogy részleteket találjanak a programról és a költségekről.

Az EMBA információs rendszerekben a diplomások számos lehetőséget nyerhetnek pályafutásukra az informatikai projektmenedzsment és az üzleti elemzések terén. Az IT-menedzser vagy a főinformációs tisztviselő felelős lehet a vállalaton belüli vagy a vállalat ügyfelei számára a kiberbiztonsági megoldások felügyeletéért és elemzéséért. Az informatikai vezetők arra is törekszenek, hogy új személyzetet képezzenek és irányítsanak a vállalat információs rendszereinek használatával vagy fenntartásával. Végül az adatelemzők megtalálják azokat a vállalatokat, amelyek az ügyfelek nagy adatait feldolgozzák és kezelik.

A diákoknak sok erőforrása van ahhoz, hogy az internethez forduljanak, hogy többet tudjanak meg egy EMBA-ról az információs rendszerekről, és hol vehet ilyen programot. Az online tanulás lehetőségeinek megkereséséhez keresse meg az alábbi programot, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodáját az űrlap kitöltésével.

2 Találatok Információs rendszerek Filter

Executive ISG EPITA Digitális Átalakulás Menedzsment

IONISx
EMBA
<
Részidős
<
18 hónap
Francia
On-line

Az ISG EPITA Executive MBA program a digitális átalakulás menedzsmentje olyan vezetőknek és jövőbeli vezetőknek szól, akik a menedzsment, a kereskedelem és az informatika terü ...

Tovább

A végrehajtó mba a ict vagy a közüzemi menedzsment

IIMT University of Fribourg
EMBA
feb. 2021
<
Nappali
<
Részidős
Angol
Campus

Az Executive MBA biztosítja a résztvevők számára az analitikus, funkcionális és interperszonális készségeket a sikerhez egy egyre összetettebb és globális IKT-ban

Tovább