Részidős Executive MBA Képzés wuhan Kínában

Részidős Executive MBA Képzés Összevetése wuhan Kína

MBA

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Az oktatási minisztérium fut oktatás Kínában. A kormány gyakran ad részleges finanszírozást a felsőoktatásban a műszaki és állami egyetemek. A kínai kormány is kidolgozott tudományos tananyag, amely lehetővé teszi a hallgatók szakmai készségek, hogy táplálja tehetségüket.

Ez a város egyike azon kevés oktatási és tudományos központ az országban, valamint Sanghaj és Peking. Az évek során, azt látta a legtöbb főiskolai hallgatók beiratkozás a világon. A felsőoktatási központok nagyon kiemelkedő, és sok diák, akik áthaladtak számukra is tanúsítják ezt.

Kérj Információt Részidős EMBA Diplomák wuhan Kínában 2018

Mutass többet

Részmunkaidős EMBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
Campus Részidős 2 év September 2018 Kína Wuhan

Ez egy részmunkaidős kétéves program, amelynek célja a kínai és a nemzetközi hallgatók. Minden kurzus tanítják a kínai [+]

Részidős EMBA Diplomák wuhan Kína. I. A program jellemzői Által akkreditált Szövetsége MBA Valós vezetési ismeretek képzés integrálása révén változatos tanítási módszerek mindkét osztálytermek és helyszíni látogatások. State-of-the-art eszköz: Az iskola befektetett több mint 3 millió RMB építeni "Business Administration Kísérleti Oktatási Központ", hogy megfelel a tanári igényeket. Által kínált speciális intézmény kiemelt kari csapatok közgazdaságtan, menedzsment és a jog. II. Program rangsor: Top 5% -át az üzleti iskolák Kínában Rangsorolva a 9. és 8. rendre 2010-ben és 2013-ban a legértékesebb EMBA program Kínában (World ügyvezető Weekly) III. Program időtartama Ez egy részmunkaidős kétéves program, amelynek célja a kínai és a nemzetközi hallgatók. Minden kurzus tanítják a kínai IV. Program célja A EMBA program célja, hogy "ápolása iparági vezetők mélyen gyökerező Kínában egy globális jövőkép". A pályázó köteles a szakmai gyakorlat, több mint nyolc éve, így több mint négy éves vezetői. Kína a társadalom és a gazdaság megy keresztül mélyreható átalakulás és Kína lett az egyik legenergikusabb feltörekvő piacok miatt hosszú távú növekedést. Az iskola hangsúlyozza fogalmát "mivel mélyen gyökerező Kínában egy Global Vision" a EMBA oktatásban. Röviden, hangsúlyt kapott, hogy javítsák a hallgatók kompetenciáit a döntéshozatal, a vezetés és az innováció. V. Felvételi követelmények A pályázóknak rendelkezniük kell egy főiskolai diploma vagy a fenti. Jóváhagyta EMBA Felvételi Bizottság, a EMBA program lehet beiratkozni legfeljebb 10% tapasztalt és sikeres a felső vezetés személyi, akik csak a társult diplomát; A legalább nyolc éves szakmai tapasztalat, ebből legalább négy év rendszerre van szüksége, . VI. Tananyag tervezése A tananyag az ápolása szükséges... [-]