Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

3 Kőolaj, Földgáz, Energia MBA EMBA Képzés Összevetése

Az üzleti Adminisztráció Executive Master olyan fokozat, amely a munkaszervezetek számára lehetőséget kínál további képzésre és speciális képzésre a vezetői típusú készségek és tevékenységek terén. A tantervre és a stratégiai, magasabb szintű gondolkodást elősegítő projektekre összpontosítva ez a fokozat élesítheti a készségek jövőbeli vagy folyamatos sikereit egy végrehajtó szerepet illetően.

Mi az EMBA Energia Tanulmányok? Általában az olyan alkalmazottakat célozzák meg, akik jelenleg az energiatakarékosságra és a felhasználásra összpontosító állami szervezetnek vagy más munkáltatónak dolgoznak, az EMBA Energetikai Tanulmányok fő célja az, hogy a diákokat egy energia terv megvalósítására képezzék. Ez a program finomítja a hallgatók készségeit és meglévő tudását azáltal, hogy bemutatja az energetikai kihívásokat, és foglalkozik a jelenlegi stratégiákkal és tendenciákkal a kihívások leküzdése érdekében.

Az EMBA Energetikai Tanulmányok programjában részt vevő hallgatók számíthatnak a problémamegoldó képességek összegyűjtésére, mivel megpróbálják megoldani az energiagazdálkodási kihívásokat. Ráadásul ugyanúgy élvezhetik a hasonló gondolkodású egyének hálózatépítésének előnyeit, és megtanulják hatékonyan dolgozni egy csoportos környezetben.

Ez a fokozat költségenként változhat, attól függően, hogy melyik intézményben jár el. Általánosságban elmondható, hogy mivel a tipikus diák is teljes munkaidőben dolgozik, a program valószínűleg két évig tart.

Miután a hallgató elnyerte az EMBA Energetikai Tanulmányait, ő lehet a legfontosabb vezetői vagy végrehajtó munkahely, amely a hulladék csökkentésére, az energiahatékonyságra vagy a vízvédelemre vonatkozik. Mivel különböző pénzügyi elemek vannak tanítva, az egyén természetesen magába foglalja ezeket a készségeket is, hogy olyan pozíciót szerezzen, amely ezeket az ismereteket használja az energia specializáció mellett. Ez az izgalmas terület az évek során változásokon ment keresztül, és folyamatosan fejlődik, így a szakemberek igényelhetik.

Az EMBA Energy Studies programokban számos intézményben és egyetemen találhatók. Akár helyi, akár online, akár egy másik városban való részvételre törekszünk, elvárhatunk finomhangolást készségeitől és a saját specialitásától függően. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

3 Találatok Kőolaj, Földgáz, Energia MBA

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Úgy tervezték, együtt az energiaipar, a Emba Energia nyújt világszínvonalú MBA jövő energetikai vezetők, hogy szállítják elsősorban az interneten. Ez lehet a legjobb befe ... [+]

ALL Energy, csak energiát: egy 15 hónapos elsősorban az online MBA program

Az elmúlt 100 évben, a University of Oklahoma elfoglalta a jól látható helyen, nevelése a tanulókat a pályára az energiagazdálkodás területén, különösen a kőolaj és földgáz kezelése. A nagy olajtársaságok, hogy függetlenek szerte az Egyesült Államokban, megtalálja OU diplomások minden szintjén ezek a szervezetek, köztük sok a vezetői szinten. OU földrajzi elhelyezkedése ül a keresztútnál a nagy csővezetékek és csak néhány mérföld az út a vezetők irányított fúrás, így a University of Oklahoma egyedülálló pozíciót kínál MBA olaj és a gáz kezelése.

Ahhoz, hogy elférjen menetrendjei dolgozó szakember az energiaipar, a Emba Energia Program a University of Oklahoma szállítják elsősorban az interneten. Annak érdekében, hogy az erős kapcsolatok között a kohorsz, három face-to-face egyhetes rezidenciák, köztük egy Londonban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Norman
September 2019
Nappali
15 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Kazakh British Technical University (KBTU)

- ... [+]

- -

[-]
Kazahsztán Almaty
September 2019
Nappali
15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
German Business School

A fő területe a EMBA Energy Management foglalkozik az alkalmazottak, aki dolgozik az állami szervezetek vagy (energia-intenzív termelés) társaságok a specializáció a hull ... [+]

EMBA Energy Management

GBS Executive MBA (Master of Business Administration) program célja a vállalati vezetők, a jelenlegi és a jövőbeli vezetők, lehetővé téve számukra, hogy ezt a tekintélyes mértékben, miközben továbbra is megtartják meglévő teljes munkaidőben.

EMBA program javítására összpontosít résztvevők stratégiai menedzsment gondolkodás, amely lehetővé teszi számukra, hogy végre kritikai elemzése az üzleti helyzetet, és alkalmazni a különböző vezetői elméletek üzleti problémák megoldására. Egy másik fontos szempont a program fejlesztése vezetői és kommunikációs készség és az építési szakmai hálózatok révén csapatépítő tevékenységek és csoportos munkát. Emellett a résztvevők megtanulják, hogy a szükséges eszközöket az üzleti kutatás és a végén a program képes integrálni és alkalmazni a kapott tudást körükbe specializálódás.... [-]

Tunézia Tunis
September 2019
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul