Részidős EMBA almaty Kazahsztánban

Részidős Executive MBA Összevetése almaty Kazahsztán

MBA

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Kazahsztán, hivatalosan a Kazah Köztársaság, az ország Közép-Ázsiában, és a kisebb része nyugatra az Urál folyó Kelet-Európában.

A legnagyobb város a Kazakhstan, Almaty híres jó nemzetközi egyetemek és a közéleti, amerikai egyetemen, mint a kazah-American University. Mindazok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy menjen a drága külföldi egyetemen tanulhatnak Almaty.

Kérj Információt Részidős Üzleti Tanulmányok almaty Kazahsztánban 2018

Mutass többet

Executive MBA Program

KIMEP University
Campus Részidős 18 hónapok September 2018 Kazahsztán Almaty

Az Executive MBA program a KIMEP University sikeresen működött 2007 óta, amelynek feladata, hogy felkészítse a vezetők a kihívásokra a mai üzleti környezetben. [+]

Executive MBA program

Szakmailag képzett oktatók és üzleti szakemberek hanggal ipari háttérrel véghez ezt a programot, amely követi az észak-amerikai tudományos normák. Diákjaink főként közép-karrier vezetők készül, hogy vállalja vezetői pozíciók és a felső vezetők, akik érdeklődnek a növelése tudásukat és munkahelyi teljesítmény.

Az MBA diplomát befejezését mintegy másfél év a tanulás. A program kiegyensúlyozza az üzleti készségek és ismeretek szükségesek, hogy járjon el a vezetői képesség, kis és nagy szervezet. Feltétel, hogy az összes Executive MBA képzések határozza meg Executive MBA bizottság. A diákok tanulmányi tizenkét tanfolyamok, minden ötvözi a legújabb üzleti elmélet és a gyakorlati alkalmazások. Végül, a végrehajtó a diákok teljes egy független tanulmány - egy üzleti kutatás vagy Diplomamunka - elsősorban a vállalatok, ahol dolgoznak, vagy az üzleti szempontból a kutatási téma.... [-]