Részidős Executive MBA Diploma Kazahsztánban

Részidős EMBA Kazahsztánban

MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

A Kazah Köztársaság olyan ország Közép-Ázsiában. Ez a legnagyobb kontinentális ország. Az oktatási rendszer általános és kötelező. Meg van osztva 3 fázis, nevezetesen: az elsődleges (űrlapok 1-4), az alapvető általános (űrlapok 5-9), és felső szintű oktatás (formák 10-11 vagy 12).

A Legjobb Részidős EMBA Kazahsztánban 2018

Mutass többet

Executive MBA Program

KIMEP University
Campus Részidős 18 hónapok September 2018 Kazahsztán Almaty

Az Executive MBA program a KIMEP University sikeresen működött 2007 óta, amelynek feladata, hogy felkészítse a vezetők a kihívásokra a mai üzleti környezetben. [+]

Executive MBA program

Szakmailag képzett oktatók és üzleti szakemberek hanggal ipari háttérrel véghez ezt a programot, amely követi az észak-amerikai tudományos normák. Diákjaink főként közép-karrier vezetők készül, hogy vállalja vezetői pozíciók és a felső vezetők, akik érdeklődnek a növelése tudásukat és munkahelyi teljesítmény.

Az MBA diplomát befejezését mintegy másfél év a tanulás. A program kiegyensúlyozza az üzleti készségek és ismeretek szükségesek, hogy járjon el a vezetői képesség, kis és nagy szervezet. Feltétel, hogy az összes Executive MBA képzések határozza meg Executive MBA bizottság. A diákok tanulmányi tizenkét tanfolyamok, minden ötvözi a legújabb üzleti elmélet és a gyakorlati alkalmazások. Végül, a végrehajtó a diákok teljes egy független tanulmány - egy üzleti kutatás vagy Diplomamunka - elsősorban a vállalatok, ahol dolgoznak, vagy az üzleti szempontból a kutatási téma.... [-]