Távoktatás Kiskereskedelmi Menedzsment MBA EMBA

Távoktatás Kiskereskedelmi Menedzsment MBA Executive MBA Diplomák 2019 Keresése

Kiskereskedelmi Menedzsment MBA

Egy EMBA lehet a megoldás. Ez lehetővé teszi, hogy a munkát, tanulhatnak a szakértők, és alkalmazza az új készségek azonnal vissza a munkaerő.

MBA Retail Management program célja a diákok, akik meg akarják építeni a karrierjét szakosodott nemcsak a kiskereskedelem terén, hanem a fogyasztási javak és szolgáltatások elosztása. A diákok a MBA nyereség ismereteket és készségeket az alapvető üzleti alapjait az irányítás, a marketing, a számvitel és a kommunikáció. Témákról, mint például a kultúra fogyasztás, a fogyasztói magatartás, a nemzetközi tevékenység, az etika, a technológia és a társadalmi kérdések kiskereskedelem is része a tanulmány.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

Kérj Információt Távoktatás Kiskereskedelmi Menedzsment MBA Executive MBA Képzések 2019

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA Kiskereskedelmi Menedzsment MBA distance.  Próbáld meg inkább ezt: MBA Kiskereskedelmi Menedzsment MBA Távoktatás!
Kiskereskedelmi Menedzsment MBA

Search for similar programs here