MBASTUDIES.HU

A Legjobb Üzleti Tanulmányok in Santa Marta Kolumbiában 2019/2020

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Kolumbia egy igazán változatos és egyedülálló országban található az északnyugati sarkában Dél-Amerikában. A barátságos emberek, egzotikus tájak és kozmopolita város, Kolumbia határozottan az a hely, hogy spanyolul tanulni.

Ebben a nyüzsgő városban látott már sok javulást az oktatási rendszerek az elmúlt években. Köszönhetően a termelékenység, ez vonzott számos neves felsőoktatási intézmény, amely oda vezetett, hogy a beáramló diákok a területen.

Executive MBA Képzések in Santa Marta Megtekintése Kolumbiában 2019/2020

Találat Filter

Executive MBA

Universidad Sergio Arboleda
Campus Nappali Január 2020 Kolumbia Bogotá Santa Marta

PRIME Business School egy helyet a szellemi és a szakmai fejlődés páratlan nagyságrendje, terjedelme és szigor. PRIME magában révén világszínvonalú kar, tanulási ülések,