Executive MBA az Amerikai Egyesült Pomerania Lengyelországban

A Legjobb EMBA Diplomák az Amerikai Egyesült Pomerania Lengyelországban 2018

MBA

Azok számára, akik már jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjtöttek, és készen állnak arra, hogy feljebb kapaszkodjanak a létrán, az Executive MBA (Emba) a következő lépés. A képzés során a számvitel, a vezetés és a pénzügy mellett egyéb kapcsolódó témakörökkel is megismerkedhetnek.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Lengyelország, hivatalosan a Lengyel Köztársaság, egy olyan ország Közép-Európában. A lakosság 38 millió ember, Lengyelország a 6. legnépesebb ország az EU-ban. EU / EEA diákok nem kell vízum tanulni Lengyelországban. A megélhetési költségek Lengyelországban az egyik legalacsonyabb az Európai Unióban.

Executive MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Pomerania Megtekintése Lengyelországban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA MBA Lengyelország Pomerania.  Próbáld meg inkább ezt: EMBA Lengyelország!

Search for similar programs here