MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA Képzések az Amerikai Egyesült Warsaw Lengyelországban 2019/2020

Varsó Lengyelország gazdasági, politikai és kulturális központja, valamint egy gyorsan fejlődő pénzügyi és bankszektor, így vonzó helyszín posztgraduális üzleti oktatás. Egy EMBA Varsóban nyújthat nagy lehetőséget az egyetemi és a szakmai előmenetel a dinamikus város számos kulturális, zenei, parkok és rekreációs tevékenységeket.

A Emba varsói programok felépítése az üzleti szakemberek keresni diplomáját minimális megzavarása pályafutásukat. EMBA Varsóban programok célja, hogy az oktatás építeni vezetői és vezetési ismeretek szakemberek keres a végrehajtó és a felső vezetői pozíciókban. A résztvevők folytató EMBA Varsóban is kiváló karrier lehetőségeket a különböző beállításokat, kezdve a kis cégek a multinacionális vállalatok.

Tudjon meg többet a 1 EMBA varsói átnézni a programok alatt. Tegye meg a következő lépést a céljaid ma!

Találat Filter

ügyvezető Master of Business Administration

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie
Campus Nappali Október 2019 Lengyelország Warsaw

Posztgraduális Executive Master of Business Administration vizsgálatok közé a legrangosabb és elismert a világban vezetői képesítést azok számára készült, az üzleti és a felső vezetés.

Varsó-illinois végrehajtó mba

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus Nappali Október 2019 Lengyelország Warsaw

A Varsói Egyetem és az Illinois-i Egyetem a Urbana-Champaign-on mind a kiváló felsőoktatási intézmények jó hírnevét élvezik. Ez kétségtelenül egyedülálló lehetőség a közös Executive MBA program résztvevői számára

Executive MBA Katalyst

Warsaw University Of Technology Business School
Campus Részidős oktatás 2 év Október 2019 Lengyelország Warsaw

A Varsói Műszaki Egyetem, a legjobb technikai egyetem Lengyelország által kínált Executive MBA programját a valóságos megközelítés jellemzi. Az EMBA programtervezés célja a magas- és középszintű vezetők elvárásainak való megfelelés volt. Programunk új horizontokat nyit meg, és lehetővé teszi a gyorsan változó üzleti világ legújabb trendjeinek és kihívásainak megértését.

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Szeptember 2019 Hollandia Maastricht Lengyelország Warsaw Németország Kitzscher Spanyolország Barcelona Franciaország Nantes Marseille + 9 további

A EuroMBA több, mint egy MBA. A szálloda a vezetők egy esélyt, hogy fejlesszék üzleti készségek, miközben épület egy nemzetközi hálózat felöleli a teljes Földet.