Filter
EMBA
Lettország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb EMBA Megtekintése Lettországban 2019/2020

Lettország gyorsan válik vonzó helyen a nemzetközi diákoknak. Eltekintve attól a gyönyörű tájak, Lettország oktatási intézmények korszerű és jól szervezett. Mint egy új tagja az Európai Uniónak, egyre multikulturális ország javára az alacsonyabb megélhetési költségek, mint más európai országokban.


Egy EMBA Lettország program biztosítja a jelenlegi szakemberek a szükséges ismeretek és készségek előre a karrierjük. EMBA Lettország programok célja, hogy a diákok továbbra is dolgozik, miközben folytatja a mértéke. Building a szakmai tapasztalatok, a hallgatók szert szilárd üzleti alapot, míg összpontosító vezetés és a menedzsment. Keresztül tanfolyam és interaktív tanulási környezet, EMBA Lettország hallgatók megvizsgálják olyan témákban, mint a gazdaság, az információs technológia, a marketing, reklám, pénzügy, és a humán erőforrások.Diplomások, aki olyan EMBA Lettország mértékben gyakran megy a felső vezetés és a felsővezetői pozíciókban.


Ha ez hangzik érdekes az Ön számára, akkor vess egy pillantást az alábbi a EMBA Lettország program az Ön számára!        

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Lettország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Riga Business School

RBS Executive MBA célja, hogy elősegítse a tapasztalt vezetők, hogy az új vezetés magasságokba. A program hozzáadja az új perspektívák és eszközöket a diákok már hatalmas ... [+]

RBS Executive MBA célja, hogy elősegítse a tapasztalt vezetők, hogy az új vezetés magasságokba. A program hozzáadja az új perspektívák és eszközöket a diákok már hatalmas menedzsment ismeretek. A program lefedi a mai vezetési gyakorlat. RBS elsőszámú Leadership Development Gyakorlat fejleszti a készségeket és a bizalom, hogy hatékonyan hajtsák végre stratégiájának megvalósításához. Az európai és a globális tanulmányutak biztosítása szempontjából, és betekintést a világ minden tájáról.

Az RBS Executive MBA program egy nemzetközileg akkreditált és elismert diplomát menedzsment.

A kiemeli a program:

A Leadership Development Gyakorlat (LDP) program fut keresztül mind a négy modul a EMBA program. LDP résztvevő nyereség mély megértése a központi fogalma vezetés fejlesztése és coaching azok alkalmazzák a különböző üzleti és társadalmi környezetben. Modul alapú vizsgálatok lehetővé teszik a diákokat, hogy elemezzék, és dolgozni széles, változatos, nemzetközi üzleti jelenségek. A diákok helyszíni találkozók havonta egyszer egy hosszú hétvégére. Kényelmes helyen, Riga, hogy mindig is a hub az üzleti tevékenység, különösen azért, mert a keresztútnál Kelet és Nyugat között. Mivel csak 20 percre a Riga International Airport, repülhet be az osztályok és kirepülnek kényelmesen. ... [-]
Lettország Riga
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul