MBASTUDIES

A Legjobb EMBA Megtekintése Lettországban 2020

Lettország gyorsan válik vonzó helyen a nemzetközi diákoknak. Eltekintve attól a gyönyörű tájak, Lettország oktatási intézmények korszerű és jól szervezett. Mint egy új tagja az Európai Uniónak, egyre multikulturális ország javára az alacsonyabb megélhetési költségek, mint más európai országokban.


Egy EMBA Lettország program biztosítja a jelenlegi szakemberek a szükséges ismeretek és készségek előre a karrierjük. EMBA Lettország programok célja, hogy a diákok továbbra is dolgozik, miközben folytatja a mértéke. Building a szakmai tapasztalatok, a hallgatók szert szilárd üzleti alapot, míg összpontosító vezetés és a menedzsment. Keresztül tanfolyam és interaktív tanulási környezet, EMBA Lettország hallgatók megvizsgálják olyan témákban, mint a gazdaság, az információs technológia, a marketing, reklám, pénzügy, és a humán erőforrások.Diplomások, aki olyan EMBA Lettország mértékben gyakran megy a felső vezetés és a felsővezetői pozíciókban.


Ha ez hangzik érdekes az Ön számára, akkor vess egy pillantást az alábbi a EMBA Lettország program az Ön számára!        

Találat Filter

EMBA

Riga Business School
EMBA 01 January 2020 Nappali Részidős oktatás Angol Campus

RBS Executive MBA célja, hogy elősegítse a tapasztalt vezetők, hogy az új vezetés magasságokba. A program hozzáadja az új perspektívák és eszközöket a diákok már hatalmas mene ...

Tovább