MBASTUDIES.HU

A Legjobb EMBA Megtekintése Lettországban 2019/2020

Lettország gyorsan válik vonzó helyen a nemzetközi diákoknak. Eltekintve attól a gyönyörű tájak, Lettország oktatási intézmények korszerű és jól szervezett. Mint egy új tagja az Európai Uniónak, egyre multikulturális ország javára az alacsonyabb megélhetési költségek, mint más európai országokban.


Egy EMBA Lettország program biztosítja a jelenlegi szakemberek a szükséges ismeretek és készségek előre a karrierjük. EMBA Lettország programok célja, hogy a diákok továbbra is dolgozik, miközben folytatja a mértéke. Building a szakmai tapasztalatok, a hallgatók szert szilárd üzleti alapot, míg összpontosító vezetés és a menedzsment. Keresztül tanfolyam és interaktív tanulási környezet, EMBA Lettország hallgatók megvizsgálják olyan témákban, mint a gazdaság, az információs technológia, a marketing, reklám, pénzügy, és a humán erőforrások.Diplomások, aki olyan EMBA Lettország mértékben gyakran megy a felső vezetés és a felsővezetői pozíciókban.


Ha ez hangzik érdekes az Ön számára, akkor vess egy pillantást az alábbi a EMBA Lettország program az Ön számára!        

Találat Filter

EMBA

Riga Business School
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Kérj Információt Lettország Riga + 1 további

RBS Executive MBA célja, hogy elősegítse a tapasztalt vezetők, hogy az új vezetés magasságokba. A program hozzáadja az új perspektívák és eszközöket a diákok már hatalmas menedzsment ismeretek. A program lefedi a mai vezetési gyakorlat. RBS elsőszámú Leadership Development Gyakorlat fejleszti a készségeket és a bizalom, hogy hatékonyan hajtsák végre stratégiájának megvalósításához. Az európai és a globális tanulmányutak biztosítása szempontjából, és betekintést a világ minden tájáról.