EMBA Diploma Litvániában

A Legjobb 2 EMBA Képzés Megtekintése Litvániában 2019

MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

A Litván Köztársaság a hivatalos neve az ország. Ez az Észak-Európában. Litvánia értékeli a tudomány és a technológia az oktatási rendszerben nagyon. Ez az alapvető szempontok alap-, közép-és felsőfokú oktatási szinten. Litvánia másik vezető ország a rendelkezésre művészetek, a tudomány, a műszaki, valamint a technológiai tanfolyamok. Litvánia szembe számos kihívással a felsőoktatásban az elmúlt években, hogy jött létre a 20 egyetem, hogy fokozza a hozzáférhetőség.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Executive MBA Diplomák Litvániában 2019

Mutass többet

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campus Nappali Részidős 18 hónapok September 2019 Litvánia Vilnius + 1 további

A felsőbb szintű nemzetközi Executive MBA tanulmányok a BMI-n lehetővé teszik, hogy tapasztalt vezetőként vagy emelkedő szakemberekként a tömeg fölé emelkedjenek [+]

A felső vezetők, a felső üzleti iskolák

Az ambiciózus menedzserek üzenete egyszerű

-- kiáll!

Tisztában legyen a vezető döntéshozókkal azáltal, hogy frissíti az értékteremtés gyakorlati tudását a mai gyorsan fejlődő üzleti világban.

Ez az, ami a BMI International Executive MBA-ról szól - a látás és a vezetői képességek fejlesztése annak érdekében, hogy megismerhesse és megragadhassa az új lehetőségeket, és lenyűgöző új fejezeteket adhasson sikertörténetéhez.

A BMI maga is kiemelkedik a vezetői oktatók között:

a nemzetközi professzorok kizárólagos hálózata a világ legjobb üzleti iskoláinak több mint 20-ból. a legkorszerűbb tantervünket a nagy potenciállal rendelkező forgalmas vezetők számára terveztük. az eredményes eredmények és a különböző tapasztalatok a magas szintű vezetők minden Executive MBA kohorsz. és 650 megkülönböztetett alumniunk, akik most 30 országban több mint 300 céget vezetnek. ... [-]

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 12 hónapok September 2019 Litvánia Vilnius

Az Executive MBA programot szoros együttműködésben szerveznek az akadémiai stratégiai partnerekkel. A program tartalma tökéletesen illeszkedik a munkaerő-piaci igényekhez, míg a megvalósítás a modern üzleti és vezetési tanítási módszereken alapul. [+]

A tanulmányokról

Az Executive MBA programot szoros együttműködésben szerveznek az akadémiai stratégiai partnerekkel. A program tartalma tökéletesen illeszkedik a munkaerő-piaci igényekhez, míg a megvalósítás a modern üzleti és vezetési tanítási módszereken alapul.

Miután befejezte a programot, képes lesz arra, hogy kritikusan alkalmazza tudását, és megértse, hogyan kezelhetők az üzleti folyamatok és elvek szisztematikus és kreatív módon.

Tanulmányai során feltárja, hogy mit jelent hatékony és felelős vezetőnek lenni. Olyan fejlett vezetői kompetenciákat is fejlesztesz, amelyek segítenek abban, hogy sikeresen vezethessenek és hajtsanak végre változásokat és újításokat a választott szervezetben.... [-]