Részidős EMBA Képzés Litvániában

Részidős EMBA Litvániában

MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

A Litván Köztársaság a hivatalos neve az ország. Ez az Észak-Európában. Litvánia értékeli a tudomány és a technológia az oktatási rendszerben nagyon. Ez az alapvető szempontok alap-, közép-és felsőfokú oktatási szinten. Litvánia másik vezető ország a rendelkezésre művészetek, a tudomány, a műszaki, valamint a technológiai tanfolyamok. Litvánia szembe számos kihívással a felsőoktatásban az elmúlt években, hogy jött létre a 20 egyetem, hogy fokozza a hozzáférhetőség.

A Legjobb Részidős EMBA Képzés Litvániában 2019

Mutass többet

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campus Részidős 18 hónapok September 2019 Litvánia Vilnius

A felsőbb szintű nemzetközi Executive MBA tanulmányok a BMI-n lehetővé teszik, hogy tapasztalt vezetőként vagy emelkedő szakemberekként a tömeg fölé emelkedjenek [+]

A felső vezetők, a felső üzleti iskolák

Az ambiciózus menedzserek üzenete egyszerű

-- kiáll!

Tisztában legyen a vezető döntéshozókkal azáltal, hogy frissíti az értékteremtés gyakorlati tudását a mai gyorsan fejlődő üzleti világban.

Ez az, ami a BMI International Executive MBA-ról szól - a látás és a vezetői képességek fejlesztése annak érdekében, hogy megismerhesse és megragadhassa az új lehetőségeket, és lenyűgöző új fejezeteket adhasson sikertörténetéhez.

A BMI maga is kiemelkedik a vezetői oktatók között:

a nemzetközi professzorok kizárólagos hálózata a világ legjobb üzleti iskoláinak több mint 20-ból. a legkorszerűbb tantervünket a nagy potenciállal rendelkező forgalmas vezetők számára terveztük. az eredményes eredmények és a különböző tapasztalatok a magas szintű vezetők minden Executive MBA kohorsz. és 650 megkülönböztetett alumniunk, akik most 30 országban több mint 300 céget vezetnek. ... [-]