Részidős EMBA Képzés Litvániában

Részidős EMBA Litvániában

MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

A Litván Köztársaság a hivatalos neve az ország. Ez az Észak-Európában. Litvánia értékeli a tudomány és a technológia az oktatási rendszerben nagyon. Ez az alapvető szempontok alap-, közép-és felsőfokú oktatási szinten. Litvánia másik vezető ország a rendelkezésre művészetek, a tudomány, a műszaki, valamint a technológiai tanfolyamok. Litvánia szembe számos kihívással a felsőoktatásban az elmúlt években, hogy jött létre a 20 egyetem, hogy fokozza a hozzáférhetőség.

A Legjobb Részidős EMBA Képzés Litvániában 2018/2019

Mutass többet

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campus Részidős 18 hónapok September 2019 Litvánia Vilnius

A felsőbb szintű nemzetközi Executive MBA tanulmányok a BMI-n lehetővé teszik, hogy tapasztalt vezetőként vagy emelkedő szakemberekként a tömeg fölé emelkedjenek [+]

A felső vezetők, a felső üzleti iskolák

Az ambiciózus menedzserek üzenete egyszerű

-- kiáll!

Tisztában legyen a vezető döntéshozókkal azáltal, hogy frissíti az értékteremtés gyakorlati tudását a mai gyorsan fejlődő üzleti világban.

Ez az, ami a BMI International Executive MBA-ról szól - a látás és a vezetői képességek fejlesztése annak érdekében, hogy megismerhesse és megragadhassa az új lehetőségeket, és lenyűgöző új fejezeteket adhasson sikertörténetéhez.

A BMI maga is kiemelkedik a vezetői oktatók között:

a nemzetközi professzorok kizárólagos hálózata a világ legjobb üzleti iskoláinak több mint 20-ból. a legkorszerűbb tantervünket a nagy potenciállal rendelkező forgalmas vezetők számára terveztük. az eredményes eredmények és a különböző tapasztalatok a magas szintű vezetők minden Executive MBA kohorsz. és 650 megkülönböztetett alumniunk, akik most 30 országban több mint 300 céget vezetnek. ... [-]