Filter
EMBA
Litvánia Vilnius A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA Képzések in Vilnius Litvániában 2019/2020

Sok szakemberek felfedezték, hogy egy EMBA Vilniusban lehet kiváló választás posztgraduális üzleti oktatás. Vilnius kitűnő felsőoktatási intézmények, valamint számos lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre. Akik szerezte EMBA Vilniusban gyakran menni, hogy izgalmas karrier lehetőségeket a régióban és külföldön.

EMBA Vilnius programok célja az üzleti szakemberek számára keres előrelépési végrehajtó vezetői vagy felsővezetői pozíciókban. A programok vannak szervezve, hogy egy szilárd gazdasági alapot a hangsúlyt a menedzsment, arra törekszik, hogy a készségeket, ismereteket és tréninget a világ vezető üzletemberei. Egy EMBA Vilniusban, a résztvevők megvizsgálják kérdéseket a marketing, pénzügy, gazdaság és etika, és a résztvevők képesek lesznek hozni a saját egyedülálló tapasztalatát, a tanulási környezet, nagyban növelve a program.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Vilnius böngészve az alábbi lehetőségek közül. Ha találsz egyet, hogy érdekel téged, információt kérhet közvetlenül az iskola!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Litvánia
Vilnius
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
ISM University of Management and Economics

Az Executive MBA programot szoros együttműködésben szerveznek az akadémiai stratégiai partnerekkel. A program tartalma tökéletesen illeszkedik a munkaerő-piaci igényekhez ... [+]

A tanulmányokról

Az Executive MBA programot szoros együttműködésben szerveznek az akadémiai stratégiai partnerekkel. A program tartalma tökéletesen illeszkedik a munkaerő-piaci igényekhez, míg a megvalósítás a modern üzleti és vezetési tanítási módszereken alapul.

Miután befejezte a programot, képes lesz arra, hogy kritikusan alkalmazza tudását, és megértse, hogyan kezelhetők az üzleti folyamatok és elvek szisztematikus és kreatív módon.

Tanulmányai során feltárja, hogy mit jelent hatékony és felelős vezetőnek lenni. Olyan fejlett vezetői kompetenciákat is fejlesztesz, amelyek segítenek abban, hogy sikeresen vezethessenek és hajtsanak végre változásokat és újításokat a választott szervezetben.... [-]

Litvánia Vilnius
Kérj Információt
Angol
Nappali
12 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul