EMBA Diploma vilniusban Litvániában

A Legjobb Üzleti Tanulmányok vilniusban Litvániában 2018

MBA

Sok szakemberek felfedezték, hogy egy EMBA Vilniusban lehet kiváló választás posztgraduális üzleti oktatás. Vilnius kitűnő felsőoktatási intézmények, valamint számos lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre. Akik szerezte EMBA Vilniusban gyakran menni, hogy izgalmas karrier lehetőségeket a régióban és külföldön.

EMBA Vilnius programok célja az üzleti szakemberek számára keres előrelépési végrehajtó vezetői vagy felsővezetői pozíciókban. A programok vannak szervezve, hogy egy szilárd gazdasági alapot a hangsúlyt a menedzsment, arra törekszik, hogy a készségeket, ismereteket és tréninget a világ vezető üzletemberei. Egy EMBA Vilniusban, a résztvevők megvizsgálják kérdéseket a marketing, pénzügy, gazdaság és etika, és a résztvevők képesek lesznek hozni a saját egyedülálló tapasztalatát, a tanulási környezet, nagyban növelve a program.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Vilnius böngészve az alábbi lehetőségek közül. Ha találsz egyet, hogy érdekel téged, információt kérhet közvetlenül az iskola!

Mutass többet

International Executive MBA

BMI Baltic Management Institute
Campus Nappali Részidős 18 hónapok September 2018 Litvánia Vilnius + 1 további

A felsőbb szintű nemzetközi Executive MBA tanulmányok a BMI-n lehetővé teszik, hogy tapasztalt vezetőként vagy emelkedő szakemberekként a tömeg fölé emelkedjenek [+]

A felső vezetők, a felső üzleti iskolák

Az ambiciózus menedzserek üzenete egyszerű

-- kiáll!

Tisztában legyen a vezető döntéshozókkal azáltal, hogy frissíti az értékteremtés gyakorlati tudását a mai gyorsan fejlődő üzleti világban.

Ez az, ami a BMI International Executive MBA-ról szól - a látás és a vezetői képességek fejlesztése annak érdekében, hogy megismerhesse és megragadhassa az új lehetőségeket, és lenyűgöző új fejezeteket adhasson sikertörténetéhez.

A BMI maga is kiemelkedik a vezetői oktatók között:

a nemzetközi professzorok kizárólagos hálózata a világ legjobb üzleti iskoláinak több mint 20-ból. a legkorszerűbb tantervünket a nagy potenciállal rendelkező forgalmas vezetők számára terveztük. az eredményes eredmények és a különböző tapasztalatok a magas szintű vezetők minden Executive MBA kohorsz. és 650 megkülönböztetett alumniunk, akik most 30 országban több mint 300 céget vezetnek. ... [-]