MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA Képzések in Vilnius Litvániában 2019/2020

Sok szakemberek felfedezték, hogy egy EMBA Vilniusban lehet kiváló választás posztgraduális üzleti oktatás. Vilnius kitűnő felsőoktatási intézmények, valamint számos lehetőséget kínál a szakmai fejlődésre. Akik szerezte EMBA Vilniusban gyakran menni, hogy izgalmas karrier lehetőségeket a régióban és külföldön.

EMBA Vilnius programok célja az üzleti szakemberek számára keres előrelépési végrehajtó vezetői vagy felsővezetői pozíciókban. A programok vannak szervezve, hogy egy szilárd gazdasági alapot a hangsúlyt a menedzsment, arra törekszik, hogy a készségeket, ismereteket és tréninget a világ vezető üzletemberei. Egy EMBA Vilniusban, a résztvevők megvizsgálják kérdéseket a marketing, pénzügy, gazdaság és etika, és a résztvevők képesek lesznek hozni a saját egyedülálló tapasztalatát, a tanulási környezet, nagyban növelve a program.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Vilnius böngészve az alábbi lehetőségek közül. Ha találsz egyet, hogy érdekel téged, információt kérhet közvetlenül az iskola!

Találat Filter

Executive MBA

ISM University of Management and Economics
Vegyes online és egyetemi Nappali 12 hónap Kérj Információt Litvánia Vilnius

Az Executive MBA programot szoros együttműködésben szerveznek az akadémiai stratégiai partnerekkel. A program tartalma tökéletesen illeszkedik a munkaerő-piaci igényekhez, míg a megvalósítás a modern üzleti és vezetési tanítási módszereken alapul.