Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Luxus Menedzsment MBA EMBA Képzés Összevetése

Azok számára, akik a kiválasztott karrier területén több éven keresztül végzett diplomáját, az EMBA-programba való felvétel lehet egy lehetőség, ha tovább szeretné oktatni. Ez a fajta program olyan tapasztalatokra épül, amelyeket a hallgatók már megszereztek, hogy szakértelmüket adják a választott területen.

Mi az EMBA a luxus menedzsmentben? Úgy tervezték, hogy a hallgatók mély és átfogó képet kapjanak arról, hogy a csúcsminőségű szervezetek hogyan működnek. Ez a program általában olyan témákra összpontosít, mint a menedzsmentelmélet, az üzleti elmélet és a versenyképes marketing. A hallgatók megismerhetik, hogyan működnek a luxuspiacok mind nemzeti, mind globális szinten. Esettanulmányok és projektek révén a diákok általában a luxusvállalatok kontextusában jobban megértik az üzleti stratégiát.

Az EMBA programban való részvétel során a diákok olyan kritikus készségeket fejleszthetnek ki, mint az analitikus gondolkodás, a vezetés és a problémamegoldás. Míg a problémamegoldó készségek segíthetik a hallgatókat a személyes életükben és a szakmai életükben, az analitikus gondolkodás és vezetés erős kompetenciái segíthetnek a hallgatóknak a karrierjükben való sikerhez.

Annak megállapításához, hogy mennyit költ az EMBA fokozatra, általában jó ötlet az érdeklődő iskolákhoz. Minden egyetemen eltérő tandíjat fizetnek, és a más országokban található iskolák költségei drasztikusan eltérőek lehetnek.

A hallgatók számára a speciális tudás, hogy az EMBA a Luxury Management ad, sokféle változatos karrier általában elérhető. Sokan a globális high-end vállalatok üzletvezetői, míg mások saját vállalkozásokat indítanak és vezérigazgatókká válnak. A reklámban érdekeltek úgy dönthetnek, hogy reklámvezetőként vagy marketingvezetőként dolgoznak. Vannak, akik kedvelik a munkát fióktelep vezetőként vagy üzleti tanácsadóként, és üzleti elemzők is lehetnek.

A technológia gyorsan bővül, több egyetem felismeri az online tanfolyamok kínálta előnyöket. Az osztályok távolról történő lebonyolítása általában nagyobb rugalmasságot biztosít a hallgatóknak az ütemezésükhöz képest, ezért keresse meg az Ön programját, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Other options within this field of study:

1 Results in Luxus Menedzsment MBA

IEMI International Business School

... [+]

EMBA Képzések Luxus Menedzsment MBA. Célok Core tanfolyamok Nemzetközi Projekt Menedzsment Vállalati pénzügyek Nemzetközi gazdaságtan Nemzetközi gazdasági jog Stratégiai emberi erőforrás menedzsment TOEFL [-]
Franciaország Paris
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónapok
Campus
Bővebben magyarul