Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Diploma az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban

Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Diplomák Összevetése az Amerikai Egyesült Paris Franciaország 2018

Luxus Menedzsment MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

MBA Luxury Management egy olyan program létre azok számára, akik meg akarják építeni a karrierjét a luxuscikk-ágazatban. Ez a program bemutatja a diákok elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek szakosodott területeken, mint illat, kozmetikumok, borok és szeszes italok. Ahogy a globális piacon tapasztalható a hullámvölgyön, új módszerek a marketing luxuscikkek is növekszik. Miután az MBA Luxus Menedzsment teszi diákokat vonzó a munkaadók. Azt akarják, hogy az emberek, akik képesek arra, hogy az üzleti folyamatos siker.

Franciaország kínál kiváló felsőoktatási rendszer nemcsak a polgárok, hanem külföldiek. Az ország 's dinamikus kultúrája vonzza a külföldi diákok és az érdeklődők folytat nemzetközi tanfolyamok. Franciaországban hagyománya van a tudományos és a technológiai innováció. Ez biztosítja, hogy a tudósok teljes mértékben kihasználni a kreativitásukat.

Kérj Információt Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Képzések az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban 2018

Mutass többet

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Részidős 12 - 18 hónapok September 2018 Franciaország Paris

[+]

Részidős Luxus Menedzsment MBA EMBA-k az Amerikai Egyesült Paris Franciaországban. Célok Core tanfolyamok Nemzetközi Projekt Menedzsment Vállalati pénzügyek Nemzetközi gazdaságtan Nemzetközi gazdasági jog Stratégiai emberi erőforrás menedzsment TOEFL [-]