Részidős Luxus Menedzsment MBA EMBA Diploma Nyugat-Európa

Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Képzések Keresése Nyugat-Európa 2018/2019

Luxus Menedzsment MBA

Az Executive MBA (EMBA) diplomát olyan tapasztalt szakemberek számára fejlesztették ki, akik készek elsajátítani a vezetői pozíciók betöltéséhez szükséges készségeket. A képzések során górcső alá veszik a vezetés, a pénzügy, a marketing és más kapcsolódó témakörök bonyolult kérdéseit.

MBA Luxury Management egy olyan program azokat a fiatalokat, akik szeretnék, hogy kezdi karrierjét a luxuscikk-ágazatban. Az ilyen mértékű specializáció a kozmetikumok, parfümök, szeszes italok és borok. Ez a fokozat a vonzó az emberek, akik kapcsolódnak a divatipar.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Lépj kapcsolatba az Egyetemekkel A Legjobb Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Képzések Nyugat-Európa 2018/2019

Mutass többet

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Részidős 12 - 18 hónapok September 2018 Franciaország Paris

[+]

A Legjobb Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Képzések Nyugat-Európa . Célok Core tanfolyamok Nemzetközi Projekt Menedzsment Vállalati pénzügyek Nemzetközi gazdaságtan Nemzetközi gazdasági jog Stratégiai emberi erőforrás menedzsment TOEFL [-]