Részidős Luxus Menedzsment MBA EMBA

Részidős Luxus Menedzsment MBA EMBA-k 2018/2019 Keresése

Luxus Menedzsment MBA

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

MBA Luxury Management egy olyan program létre azok számára, akik meg akarják építeni a karrierjét a luxuscikk-ágazatban. Ez a program bemutatja a diákok elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek szakosodott területeken, mint illat, kozmetikumok, borok és szeszes italok. Ahogy a globális piacon tapasztalható a hullámvölgyön, új módszerek a marketing luxuscikkek is növekszik. Miután az MBA Luxus Menedzsment teszi diákokat vonzó a munkaadók. Azt akarják, hogy az emberek, akik képesek arra, hogy az üzleti folyamatos siker.

Kérj Információt Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Képzések 2018/2019

Mutass többet

Executive MBA specialized in Luxury Brands Management

IEMI International Business School
Campus Részidős 12 - 18 hónapok September 2018 Franciaország Paris

[+]

A Legjobb Részidős Luxus Menedzsment MBA Executive MBA Képzések 2018/2019. Célok Core tanfolyamok Nemzetközi Projekt Menedzsment Vállalati pénzügyek Nemzetközi gazdaságtan Nemzetközi gazdasági jog Stratégiai emberi erőforrás menedzsment TOEFL [-]