Executive MBA Magyarországon

A Legjobb EMBA Megtekintése Magyarországon 2018

MBA

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

A tengerparttal nem rendelkező ország található a közép-európai régióban a magyar, mint a hivatalos nyelv. Az ország matematikai és természettudományos megközelítés kiemelkedő. Az otthon a világ első technológiai intézet. Itt van, hogy az első gőzgép Európában épült vissza 1722.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Executive MBA-k Magyarországon 2018

Mutass többet

Executive MBA

Wekerle Business School
Campus Nappali 4 félév October 2018 Magyarország Budapest

Az Executive MBA Menedzser / Gazdasági Szakközépiskola Posztgraduális Specialist Diploma Program egy általános program, amely magában foglalja az összes fontos kereskedelmi terület. [+]

Posztgraduális Specialist Diploma Tanfolyam Executive MBA Menedzsment

A díj címe: Executive MBA Manager1 / Executive MBA Gazdasági szakember2

Képzés szintje: posztgraduális szakirányú diplomamunka

Képzési terület: közgazdaságtan

Felvételi követelmények:

BA vagy BSc diploma bármely képzési területen1 / BA vagy BSc diploma a gazdaság területén2,és legalább B2 szintű angol nyelvtudás (IELTS 5.5 vagy TOEFL iBT 72 vagy azzal egyenértékű)

Időtartam: 4 félév

A kreditpontok száma: 120

Tandíj: 2500 USD / szemeszter

Jelentkezési díj: 350 USD (vissza nem térítendő)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az 1. félév tandíjat és a második féléves 500 USD letétet előre kell fizetni.... [-]