Részidős EMBA Diploma budapesten Magyarországon

Részidős EMBA Összevetése budapesten Magyarország

MBA

A már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakembereknek szánt posztgraduális Executive MBA (EMBA) diploma olyan eszközöket nyújt a hallgatóknak, melyek elengedhetetlenek a pályájukon való előrelépéshez. A tanulás mellett akár munkát is vállalhatsz, hiszen a szakmai tapasztalatok kiegészítik és gazdagítják a tanulási folyamatot.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

A tengerparttal nem rendelkező ország található a közép-európai régióban a magyar, mint a hivatalos nyelv. Az ország matematikai és természettudományos megközelítés kiemelkedő. Az otthon a világ első technológiai intézet. Itt van, hogy az első gőzgép Európában épült vissza 1722.

Budapest a Magyarország fővárosa és a kilencedik legnagyobb az Európai Unióban. Mivel a legnagyobb az országban, ez szolgál a központ a kereskedelmi és ipari tevékenység többek között. Ez közel húsz felsőoktatási intézmények határain belül.

Kérj Információt Részidős EMBA Képzések budapesten Magyarországon 2018

Mutass többet

Executive MBA

Corvinus University of Budapest, Corvinus Business School
Campus Részidős 4 félév September 2018 Magyarország Budapest

Az MBA talán a legismertebb posztgraduális diploma a világon. Ez nem csak egy útlevelet a szakmai előmenetel, hanem egy lehetőség, hogy készítsen válaszolni, és növelje a globális irányítás kérdése van egy magasabb szintre. [+]

Részidős Executive MBA-k budapesten Magyarország. Tisztelt Érdeklődő, Az MBA talán a legismertebb posztgraduális diploma a világon. Ez nem csak egy útlevelet a szakmai előmenetel, hanem egy lehetőség, hogy készítsen válaszolni, és növelje a globális irányítás kérdése van egy magasabb szintre. Egyetemünk úttörő bevezetése az MBA módszertan Magyarországra, és még ma is egyike azon kevés intézmények között, esettanulmány és beszélgetés osztály-központú minősítésével angol MBA programok közé tartozik. A programok egy integrált tanterv, amely tükrözi a legújabb üzleti kihívásokra, kiváló tanítási módszer, amely felhasználja 21. századi e-learning technológiák, valamint a változatos és nemzetközi, magas minőségű diákok, akik csatlakoznak az erős Corvinus MBA Központ (volt CSM) Alumni Hálózat a diploma megszerzése után. Budapesti Corvinus Egyetem Található, a Duna partján az egyik legszebb város Európában, a Budapesti Corvinus Egyetem, a hagyományos számú Magyarországon a gazdaság területén, már régóta viszonyítási tudományos kiválóság. A Corvinus MBA Központ (volt Budapesti Corvinus School of Management) épül ez a hagyomány, és kínál MBA programok, amelyek egyesítik a szilárd nemzetközi üzleti ismeretek közép-kelet-európai ízű és szakértelemmel. Ez nem csak a gyönyörű műemlék épület a belváros fő területe Budapest közelében, a híres Váci utca és a Vásárcsarnok, amely exkluzív környezetben tanulmányozására Corvinus, de az élénk mix a diákok a különböző országok, korú vagy szakmák jól. Ez a program célja az egyének, legalább három (3) év szakmai tapasztalat és akár dolgozik egy irányító / vezető pozícióját vagy várható, hogy támogatni kell a magasabb szintű vezetői szerepet a közeljövőben. A program arra is alkalmas azok számára, akik elkötelezték magukat a jelenlegi munkáltató és... [-]