EMBA Diploma in Cyberjaya Malajziában

A Legjobb Executive MBA Képzések in Cyberjaya Malajziában 2018

MBA

Azok számára, akik már jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjtöttek, és készen állnak arra, hogy feljebb kapaszkodjanak a létrán, az Executive MBA (Emba) a következő lépés. A képzés során a számvitel, a vezetés és a pénzügy mellett egyéb kapcsolódó témakörökkel is megismerkedhetnek.

MBA vagy Master of Business Administration egy kétéves szak. Annak érdekében, hogy folytatni MBA hallgatók először kaptak Bachelor egy kapcsolódó területen. Egy MBA program, a diákok kapnak üzleti jellegű tanfolyam, amely minősítette azokat kell kezelni és működtetni a vállalkozások és cégek.

 

Malajzia egy szövetségi alkotmányos monarchia Délkelet-Ázsiában. Áll tizenhárom államok és három szövetségi területek és összesen földtömeg a 329.847 négyzetkilométer elválasztva a Dél-kínai-tenger két hasonló méretű régió félsziget Malajzia és malajziai Borneo.

Cyberjaya fejlett tanulmányok mérnöki, menedzsment, informatika és kreatív multimédia. A sok neves intézmények, mint például a multimédia Egyetemen oktatja a külföldi diákok 80 különböző országból. Azt is Cyberjaya University College of Medical Sciences.

Üzleti Tanulmányok in Cyberjaya Megtekintése Malajziában 2018

Mutass többet

EMBA

Multimedia University
Campus Nappali 1 - 2 év January 2019 Malajzia Cyberjaya

A GSM Executive MBA magában foglalja az innovatív tanterv a szomjukat üzleti oktatás, amelynek középpontjában a megoldása nap a mai problémákat ahelyett kutatja megoldásokat. Ez az egyéves gyorsított hétköznap programot kínált Cyberjaya 2013 októberétől kezdődően. [+]

A GSM Executive MBA magában foglalja az innovatív tanterv a szomjukat üzleti oktatás, amelynek középpontjában a megoldása nap a mai problémákat ahelyett kutatja megoldásokat. Ez az egyéves gyorsított hétköznap programot kínált Cyberjaya 2013 októberétől kezdődően.

A GSM Executive MBA ötvözi egy erős alapot a vezetési ismeretek rugalmasan kezelni a tanulók sajátos érdekeit. Az első félév összpontosít a modulok, melyek célja az alapvető menedzsment ismeretek. A második félévben a résztvevők választhatnak egy sor választható modulok közül a különféle választható modulok kínált. A kar keverékét használják tanítási módszerek, beleértve esettanulmány, előadás és beszélgetés, csoportmunka, és analitikai gyakorlatok. Executive hangszórók, valamint a meghívott előadók az osztályban, hogy további távlatokat a vezetők az üzleti és a kormány.... [-]