MBASTUDIES

2 Marketing és értékesítés EMBA Képzés Összevetése

Az EMBA, vagy Executive Master of Business Administration, egy változata egy MBA, amely általában célja, hogy ellát az egyének, akik már sok a szakmai tapasztalat az üzleti területen. A legalkalmasabb azoknak az embereknek, akik megváltoztatják a karrierjüket, vagy előrelépnek a jelenlegi munkájukban.

Mi az EMBA marketing és értékesítés? Ez a fokozat segíthet a termékek és szolgáltatások értékesítése és értékesítése művészetének alapos megértésében. A marketing és az értékesítés az üzleti világ egyik alapvető eleme lehet, és az EMBA megszerzésével egyre jobban fel kell készülnie arra, hogy elméleteket és elveket alkalmazzon a való világban. Bár nagy valószínűséggel az értékesítési szempontokra összpontosít, sokat tanulhat az üzleti tevékenység egészéről.

Ennek az érettségnek a megszerzésével megismerheti az értékesítés és a marketing munkáját, amely segíthet a megalapozott döntések meghozatalában a mindennapi életben. Ön is jobb vezetővé válhat és stratégiákat tanulhat az idő rendezésére szervezett, hatékony módon.

Sok tényező befolyásolhatja, hogy mennyi lesz az EMBA költsége. Hasznos lehet, hogy megvizsgálja a különböző lehetőségeket, hogy megnézze, mi működik a legjobban az Ön számára.

Az EMBA marketing és értékesítési lehet nyitni sok ajtót az üzleti életben. Ezzel a fokozattal valószínűleg egy cégnél dolgozik, esetleg vezető vagy más magas szintű pozícióban. Lehetséges munkahelyek lehetnek márkavezetők vagy értékesítési menedzserek. Ezen pozíciók egyikében Ön felelős lehet a vállalat értékesítésének és bevételének növelésében és irányításában. Ön is jogosult lehet a marketing igazgatója vagy üzletfejlesztési menedzsere számára.

Számos lehetőség lehet arra, hogy az online EMBA-t vagy egy hagyományos iskolát kereshesse. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

2 Találatok Marketing és értékesítés Filter

Executive MBA | Marketing és értékesítés menedzsment

Евразийская Школа Менеджмента и Администрирования (EMAS)
EMBA
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Angol
Orosz
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Tanuljon angolul! Haladó prémium (1) Teljes munkaidőben az oroszországi campuson, (2) Vegyes tanulás vagy (3) Online végrehajtási oktatási program azok számára, akiknek magas ...

Tovább

Executive MBA | Marketing és értékesítés menedzsment ─ Online, kevert vagy teljes munkaidős

Евразийская Школа Менеджмента и Администрирования (EMAS)
EMBA
<
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
<
Nappali
<
Részidős oktatás
<
12&nbsp;-&nbsp;18 hónap
Orosz
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

Tanuljon angolul! (1) Bárhol online, (2) Vegyes tanulás vagy (3) Teljes munkaidőben az oroszországi campuson! A legjobb 14 legjobb MBA Közép- és Kelet-Európában! A világ 200 l ...

Tovább