Filter
EMBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Marketing EMBA Képzés Összevetése

Az EMBA egy variáció egy MBA, vagy Master of Business Administration. Noha hasonló az MBA-hoz, az EMBA jobban megfelel azoknak a magánszemélyeknek, akik már foglalkoztatottak, de arra törekednek, hogy minél több hasznos munkával kapcsolatos tapasztalatot szerezzenek, vagy közeledjenek a karrierjükhöz.

Mi az EMBA Marketing? Ezt a fokozatot általában úgy tervezték, hogy lefedje az üzletág főbb szempontjait, különös tekintettel a marketingre. Megismerheti a fejlett marketingelméleteket és technikákat, valamint hogyan alkalmazhatja őket a valós világ üzleti helyzetére. Ez a fokozatot nemcsak a marketing, hanem más átfogó üzleti témák mélyebb megértéséről is kaphat, amelyek számos különböző üzleti pozícióban hasznosak lehetnek.

Annak tudatában, hogy a marketing a mindennapi életben hogyan használható, segíthet abban, hogy megalapozott döntéseket hozzon, amikor valamit vásárol. Ennek a fokozatnak a megszerzése hasznos vezetői készségeket is nyújt, és segít hatékonyabb kommunikációban másokkal.

Amikor megpróbálja megtervezni a diploma megszerzésének költségeit, segíthet néhány különböző tényező áttekintésében. Fontolja meg, hogy hol tervezi a tanfolyam elvégzését, és hogy teljesíti-e az összes szükséges előfeltételt.

A marketing készségek az üzleti élet számos különböző aspektusára alkalmazhatók, és egy EMBA-nál számos magas szintű pozícióra lehet jogosult. Néhány közös foglalkozás az ilyen fokozattal rendelkező embereknek magában foglalhatja az üzletfejlesztési menedzsert vagy marketingigazgatót (más néven marketing menedzser). Megvizsgálhatja azt a lehetőséget is, hogy értékesítési menedzserré vagy márkakereskedéssé váljon, aki felelős a vállalat fontos szempontjainak kezeléséért.

Függetlenül attól, hogy fizikai vagy internetes iskolai végzettségét szeretné elvégezni, számos választási lehetőségre van szükség. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Marketing

EMAS Eurasian Management & Administration School

GET 50% KEDVEZMÉNY VESZTES AUTÓT vagy PÉNZ! Fejlett díjszabás (1) Teljes munkaidő az oroszországi campusban, (2) Blended learning vagy (3) On-line megvalósítási oktatási ... [+]

SIESS! 50% KEDVEZMÉNYEK A TÁMOGATÁSI DÍJBÓL VESZTES AUTÓT! - JELENTKEZZ MOST!

Tanulmány angolul!

Fejlett prémium F1) Teljes munkaidős az oroszországi campusban, (2) Blended learning vagy (3) 100% online megvalósítási oktatási program azok számára, akiknek meg kell szerezniük az érett modern vezetési készségeket a felső pozíciókban való munkavégzéshez és akik nem elégedettek az alapvető a legtöbb egyetemi iskola által adott tudás. A marketing miatt

2 rangos diploma: Executive MBA diplomát az EMAS-tól ( Oroszország) Az Executive MBA diplomája a GFKM Business School ( Európai Unió, Lengyelország) garanciája.

TÁMOGATJUK ÉS TUDNI A PROGRAMOT.... [-]

Oroszország Moscow Nizhny Novgorod
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónapok
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
EMAS Eurasian Management & Administration School

GET 50% KEDVEZMÉNY VESZTES AUTÓT vagy PÉNZ! Tanulmány angolul! (1) Online bárhol, (2) Blended learning vagy (3) Teljes munkaidőben az egyetemen az oroszországban! Top-18 ... [+]

SIESS! 50% KEDVEZMÉNYEK A TÁMOGATÁSI DÍJBÓL VESZTES AUTÓT! - MOST !

Tanulmány angolul!

Speciális prémium (1) 100% online, (2) Blended learning vagy (3) Teljes munkaidős az oroszországi campus oktatási programjában azok számára, akiknek képesnek kell lenniük az idősebb vezető pozíciókban dolgozó és nem elégedett a legtöbb egyetemi iskola által adott alapismeret. A marketing miatt

2 rangos diploma Executive MBA diplomát az EMAS-tól ( Oroszország) Az Executive MBA diploma a GFKM Business School-tól ( Európai Unió, Lengyelország).

TÁMOGATJUK ÉS TUDNI A PROGRAMOT.

TOP-18 a CE Európában a közép- és kelet-európai legjobb MEV-k között. TOP-24 CE Európábana Közép-Kelet-Európa legjobb miniszterelnökei közül. TOP-200 a világon a világ legjobb programjai között. № 1 Oroszországban az üzleti iskolák között online MBA Oroszországban. № 1 Oroszországban az üzleti iskolák között a kevert tanulás MBA Oroszországban. № 4 Oroszországban a teljes körű üzleti iskolák között az MBA-ban Oroszországban. Mit kapsz?Legalább 31 üzleti menedzsment képesség .Gyakorlati megoldások az Ön egyedi problémáira a tanulási formák, a gyors jövedelemnövekedés és a karrierfejlesztés világszerte.Az értékesítés és a haszonkulcs növekedése, az üzleti folyamatok és a versenyképes áramfejlesztés.A szakmai fejlődés és a személyes hatékonyság fokozása.Tanulási formátumok100% Online: $ 6 050 (az ár 40% -os kedvezmény után)Blended learning: $ 9 750 (az ár 50% -os kedvezmény után)Teljes munkaidős az egyetemen: $ 13 950 (az ár 50% -os kedvezmény után)... [-]
Oroszország Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukrajna Kyiv Belarusz Minsk Kazahsztán Almaty  + 6 Több
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
12 - 18 hónapok
Campus
On-line
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul