Executive MBA Diploma Marokkóban

A Legjobb 2 Executive MBA Megtekintése Marokkóban 2018

MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Marokkó, hivatalosan a Marokkói Királyság. a legnyugatibb az észak-afrikai országban. Azt atlanti-óceáni és földközi-tengeri partvidéket, és a masszív hegyi belső. A fő forrásai a marokkói gazdaság mezőgazdaság, foszfátok, a turizmus és a textilipar.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Executive MBA Képzések Marokkóban 2018

Mutass többet

Executive MBA

ESCA School of Management
Campus Részidős 15 hónapok August 2018 Marokkó Casablanca

Az Executive MBA célja, hogy fejlessze a vezetői, és edzhetnek a döntéshozatalban a nemzetközi környezetben. [+]

Executive MBA Az Executive MBA célja, hogy fejlessze a vezetői, és edzhetnek a döntéshozatalban a nemzetközi környezetben.

Időtartam 15 hónap Válogatás önellenőrző kérdőívet és értékelése megfelelőségének karbantartási személyes projekt résztvevői és elvárásaikat az Executive MBA program Közös fokos ICHEC Brussels Management School Következő tanév október 25, 2013 Ahhoz, hogy a hozzáférési feltételek Menedzserek és vezetők nagy potenciállal 5 év tapasztalat

Az ESCA Executive MBA program középpontjában a következő: 1 Integráció Szeminárium: Team Building Szeminárium és stratégia 10 tematikus szemináriumok:

Vezetés, interkulturális menedzsment és a változás menedzsment Stratégiai Szervezeti irányítási és döntéshozatali Etika, kormányzás, a fenntartható fejlődés és CSR Pénzügyi és Kontrolling Stratégiai Emberi Erőforrás Menedzsment E jogi stratégia Vajon a társasági adó Stratégiai Marketing Stratégiai Flow Management A globalizáció, a geopolitika és a Geo-gazdaságtan Nemzetközi Stratégiai menedzsment ... [-]

Executive MBA

emlyon business school MBA programs
Campus Nappali Részidős 10 - 20 hónapok September 2018 Marokkó Casablanca + 1 további

Előnyök az Ön számára

 • Készüljön fel a vezető állású (VP, SVP, C-suite).
 • Szerezni egy stratégiai jövőkép a vállalati kérdések, hogy megerősítsék a döntéshozatali hatékonyan
 • felgyorsítja a karrierjét
 • [+]

  Fokozzák, mint a vállalkozói vezetője a szervezet

  Az Executive MBA a sikerhez, mint vezetők a mai kihívásokkal teli globális környezetben.

  Előnyök az Ön számára

  Készüljön fel a vezető állású (VP, SVP, C-suite). Szerez egy stratégiai jövőkép a vállalati kérdések, hogy erősítse a döntéshozó hatékonyan felgyorsítja a karrierjét Fejleszteni kell a kompetenciák összhangban a személyes és vállalati elvárások Kap egy MBA vezető üzleti iskola Európában Szembe, és ossza meg ötleteit és gyakorlatok másokéval.

  A Értékajánlat:

  Kivégzés-orientált program arra összpontosít, hogy ötleteink megvalósításának. Élvonalbeli kutatás jobb helyezés. EMLYON szellem, a lelkiállapot alapuló alapvető értékek: gondokat, a nyitottság, a közelség. A világméretű hálózata több mint 26.000 öregdiák. A dinamikus campus, Párizs és Lyon, a keresztútnál Európában. Az üzleti iskola az úgynevezett európai vezető vállalati vállalkozás. [-]