Executive MBA Képzés észak-Rajna-Vesztfáliában Németországban

A Legjobb EMBA Képzések észak-Rajna-Vesztfáliában Németországban 2018

MBA

Azok számára, akik már jelentős mennyiségű szakmai tapasztalatot gyűjtöttek, és készen állnak arra, hogy feljebb kapaszkodjanak a létrán, az Executive MBA (Emba) a következő lépés. A képzés során a számvitel, a vezetés és a pénzügy mellett egyéb kapcsolódó témakörökkel is megismerkedhetnek.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Észak-Rajna-Vesztfália a legnagyobb állam Németországban. Azt is otthont ad 4. Németország legnagyobb városa. Az állam több mint 17 millió ember. Az Észak-Rajna-Vesztfália ad otthont a 14 egyetem és több mint 50 főiskolák.

EMBA Képzések észak-Rajna-Vesztfáliában Megtekintése Németországban 2018

Mutass többet

Cologne Rotterdam Executive MBA

University of Cologne Executive School
Campus Nappali 24 hónapok September 2018 Németország Köln

A kettős diplomát EMBA együttműködve a hármas korona akkreditált Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). [+]

A Cologne-Rotterdam Executive MBA program jött létre, együttműködve a hármas korona akkreditált Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). A Cologne-Rotterdam EMBA egy kettős diplomát, így a sikeres befejezése a tanulmányi program vezet oda a 2 megkülönböztető MBA fok: a MBA a Kölni Egyetem és a MBA RSM.

Ez egy jól megalapozott tény, hogy Rotterdam School of Management, Erasmus Egyetem (RSM) az egyik legjobb üzleti iskolák Európában. Az elmúlt 45 évben, a hírnevét a minőségi kutatási és oktatási eredményezett erős és kölcsönös kötvények multinacionális vállalkozások székhelye a kikötő város Rotterdam.

A hosszú története a Kölni Egyetem egyik világszínvonalú egyetemi oktatás, kiszolgáló társadalom egy olyan régióban, amely leírható, mint az egyik motortereik európai ipar, a feldolgozóipar és az üzleti.... [-]


Globális Végrehajtó Mba Program

Kellogg-WHU Executive MBA Program
Campus Részidős 2 év September 2018 Németország Vallendar Düsseldorf Baden-Württemberg + 2 további

A Kellogg-WHU Executive MBA program olyan vezetők számára készült, akik arra törekszenek, hogy hatékonyabb és felelősbb vezetőkké váljanak a mai nagynyomású versenykörnyezetben. [+]

A Kellogg-WHU Global Executive MBA program egy jól megalapozott és elismert program, amely megőrizte uralkodó pozícióját a világ 20 legjobb EMBA programján és a legmagasabb 10 európai EMBA programon a Financial Times rangsorában. A program mind az amerikai, mind az európai irányítási know-how előnyeit élvezi a Kellogg School of Management, az Egyesült Államok északnyugati egyeteme és a WHO Otto Beisheim School of Management németországi partnerkapcsolata révén. A program célja, hogy a jövőbeni felsővezetőket olyan eszközökkel tudja ellátni, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresen vezethessék a szervezeteket egy komplex üzleti környezetben. A program nagy hangsúlyt fektet a csapatvezetésre, a személyes fejlődésre és az internacionalizációra a csoportmunka, a coaching és a globális modulok révén. A diplomások egy közös MBA diplomát keresnek a Kellogg School of Management-től, a Northwestern Universitytől és a WHO Otto Beisheim School of Management-től, és még az érettségi után is élvezhetik az erős, globális alumni hálózatot. A Kellogg-WHU Global Executive MBA program felépítése lehetővé teszi, hogy a vezetők folytassák munkájukat a programban való aktív részvétel mellett. A hallgatóknak lehetőségük van az újonnan szerzett készségek azonnali alkalmazására a munkahelyen. A program 30 kurzust tartalmaz, amelyek az általános menedzsmenthez kapcsolódó témák széles körét lefedik. A Kellogg-WHU program moduláris alapon működik, ahol a klasszikusok a Vallendar-i gyönyörű és békés campusunkban kétévente, két-két év alatt visszahúzódó hétvégén (csütörtök-nap) zajlanak. Globális lehetőségeink egy szükséges kéthetes modulból állnak a Kellogg campuson (Evanston / Chicago) és legalább egyhetes globális választási lehetőséggel Hongkongban, Pekingben, Tel Avivban, Torontoban vagy Miamiban működő partnerintézményeinken. ... [-]