Executive MBA Képzés kölnben Németországban

A Legjobb EMBA Diplomák kölnben Németországban 2018

MBA

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

Ha szeretné, hogy mászni a vállalati ranglétrán, és átveheti a vezetői pozíció, a MBA az Ön számára. Ez a program megadja neked a tudást és készségeket szerezni sokoldalúság, tekintve a megértés, egy sor funkcionális üzleti területeken. Valamint a képesség, hogy eszközöket és elemzés, hogy hozzájáruljanak a stratégiai tervezés és a döntéshozatal.

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Köln város a 4. legnagyobb Németországban a lakosság több mint 1 millió ember. Ez egy nagy nagyvárosi terület az Észak-Rajna-Vesztfáliában. Ami otthont körülbelül 72.000 diák, Köln számos főiskolák és egyetemek.

Üzleti Tanulmányok kölnben Megtekintése Németországban 2018

Mutass többet

Cologne Rotterdam Executive MBA

University of Cologne Executive School
Campus Nappali 24 hónapok September 2018 Németország Köln

A kettős diplomát EMBA együttműködve a hármas korona akkreditált Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). [+]

A Cologne-Rotterdam Executive MBA program jött létre, együttműködve a hármas korona akkreditált Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). A Cologne-Rotterdam EMBA egy kettős diplomát, így a sikeres befejezése a tanulmányi program vezet oda a 2 megkülönböztető MBA fok: a MBA a Kölni Egyetem és a MBA RSM.

Ez egy jól megalapozott tény, hogy Rotterdam School of Management, Erasmus Egyetem (RSM) az egyik legjobb üzleti iskolák Európában. Az elmúlt 45 évben, a hírnevét a minőségi kutatási és oktatási eredményezett erős és kölcsönös kötvények multinacionális vállalkozások székhelye a kikötő város Rotterdam.

A hosszú története a Kölni Egyetem egyik világszínvonalú egyetemi oktatás, kiszolgáló társadalom egy olyan régióban, amely leírható, mint az egyik motortereik európai ipar, a feldolgozóipar és az üzleti.... [-]