Részidős EMBA a Mannheim Németországban

Részidős EMBA Összevetése a Mannheim Németország

MBA

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

Németország, hivatalosan a Német Szövetségi Köztársaság, a szövetségi parlamentáris köztársaság nyugat-Közép-Európában. Az ország áll, 16 állam, és a főváros és egyben legnagyobb városa Berlin.

Mannheim város nyugszik Baden-Württemberg Németország délnyugati részén. Ez az egyik a német városok, amelyek az utak és utcák lefektetett mintázatot. A legnagyobb felsőoktatási intézmények, a város a Mannheimi Egyetem és a University Klinikai Orvostudományi Mannheim.

Kérj Információt Részidős Executive MBA Diplomák a Mannheim Németországban 2018

Mutass többet

Tongji Mannheim Kettős Fokos Executive MBA

Tongji University, School of Economics and Management
Campus Részidős March 2018 Németország Mannheim

A Tongji Mannheim Dual Degree Executive MBA (Emba) Program az erős kínai-német fókusz reagál a növekvő kereslet a vezetők, akik sikeresen navigálni a kihívásokat a két kultúra. Ez biztosítja a vezetők a világ minden tájáról a készségek és szükséges eszközökhöz pozíciókat a nemzetközi felső vezetés számára. [+]

Részidős Executive MBA Diplomák a Mannheim Németország. Tongji Mannheim Dual Degree Executive MBA Program Áttekintés A Tongji Mannheim Dual Degree Executive MBA (Emba) Program az erős kínai-német fókusz reagál a növekvő kereslet a vezetők, akik sikeresen navigálni a kihívásokat a két kultúra. Ez biztosítja a vezetők a világ minden tájáról a készségek és szükséges eszközökhöz pozíciókat a nemzetközi felső vezetés számára. Az egyetemek mind Mannheim és Tongji híresek magas tudományos színvonalú, élvonalbeli kutatási és oktatási kiválóság. Ők két partner jelentős tapasztalatokat vezetői képzésbe. Továbbá mindkét tartalmaznak kiváló vállalati és öregdiák hálózatokat, és magas kínai-német affinitás. A Tongji Mannheim Executive MBA (Emba) a lehető legjobban kihasználja ezt az értékes együttműködést, hogy a résztvevők a legjobb a EMBA oktatásban. Jellemzők Világszínvonalú Kar A rendkívül rugalmas tanterv Corporation vezető globális cégek Hatékony Peer-to-Peer Learning Through rendkívül változatos osztályok Hangsúly a Team / projekt munka és Soft képzések class Profile Az osztály profilja magában foglalja a fő értéke a Tongji Mannheim EMBA Program egy profilt mutató sokféleségét munkatapasztalat, földrajzi háttérrel és széles körű korábbi oktatási tapasztalatok. Míg így sokaságának kultúrák és tapasztalatok a program, a résztvevők megosszák egy erős kínai-német affinitás. Kis létszámú csoportok elősegítik az aktív beszélgetések, amelyek tükrözik a sokszínűséget perspektívák. Átlagéletkor: 36 év Átlagos szakmai tapasztalat: 12 év 40% női résztvevők Több mint 60% a nemzetközi résztvevők Kiválóság rangsor Financial Times # 11 világszerte a Financial Times Executive Education rangsor szabott programok (2016) # 4 A Financial Times Globális MBA rangsor (2017), a kategória "alkalmazott háromhavi # 45 A Global Executive... [-]