Filter
EMBA
Németország Kitzscher A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Executive MBA-k in Leipzig Németországban 2019/2020

Egy EMBA Lipcsében a legjobb választás egy professzionális posztgraduális üzleti program sok ember szerte a világon. Eltekintve a kiváló tanulmányi programok, Lipcsei már sok mindent kínál azon, hogy válassza ezt a vibráló és dinamikus város tudományos és szakmai előmenetelt. Egy EMBA Lipcsében, a diákok egy erős szakmai hálózat, amely képes span Németországban és Európában.

Egy EMBA Lipcsében célja a szakembereket keresek egy diplomás képzés az üzleti előmozdítása érdekében a végrehajtó vezetői pozíciókban. Programok általában állnak tanfolyam egy erős gazdasági alapot a marketing, számvitel, pénzügy, etika, közgazdaságtan, ahol a hangsúly a menedzsment. Sok Emba Lipcsében program arra törekszik, hogy a készségek, ismeretek, és a képzés a jövő globális üzleti vezetők.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Lipcsében a görgetés a programok alatt.Ha találsz egy program felkeltette érdeklődését, kérjen tájékoztatást közvetlenül az iskola!

Tovább Kevesebb

Találat

HHL Leipzig Graduate School of Management

A Global Executive MBA EADA és HHL készít, hogy a munka egy globalizált és rendkívül versenyképes üzleti környezet és végigvezeti Önt szintű ismereteket, amelyek nélkülöz ... [+]

Global Executive MBA

PROGRAM START

Ősz (október eleje)

Belépési követelmények

Első fokú bármely tudományterületen Legalább 5 év posztgraduális szakmai tapasztalattal Nagyon jó angol nyelvtudás HHL / EADA online teszt (vagy GMAT / GRE)

Alkalmazás határidők

Augusztus 31 - rendszeres határidő Január 31. - a korai beiratkozási arány 15% kedvezménnyel Május 31 - korai beiratkozási arány 10% kedvezménnyel Július 30 - ösztöndíj pályázatok

Program hossza

21 hónap 8 lakossági héttel követő 3 naptári évben (40 nap az irodában)

Diákok

15-20 diák egy osztályban, átlagéletkor: 35 80% a nemzetközi hallgatók... [-]

Németország Kitzscher
Kérj Információt
Angol
Nappali
21 hónap
Campus
Bővebben magyarul
EuroMBA

A EuroMBA több, mint egy MBA. A szálloda a vezetők egy esélyt, hogy fejlesszék üzleti készségek, miközben épület egy nemzetközi hálózat felöleli a teljes Földet. ... [+]

A EuroMBA több, mint egy MBA. A szálloda a vezetők egy esélyt, hogy fejlesszék üzleti készségek, miközben épület egy nemzetközi hálózat felöleli a teljes Földet.

A résztvevők átlagosan 11 éves szakmai munkatapasztalat, több mint 20 különböző nemzetiségű, és több mint 50% -a résztvevők kívül élő származási ország, a EuroMBA hozzáférést biztosít egy valóban globális közösség.

A partnerség ereje

Miért érdemes egy üzleti iskola, ha lehet tanulni hat? A partnerek közös erőforrásokat ad a résztvevők egy páratlan élményhez. Meg kell erősíteni az üzleti készségek és a tapasztalat a tudás és a kultúra a mi hat európai célállomásokra. Szervezett körül egy kortárs témát a vezetés, a diákok részt vesznek az egyik lakossági héten minden e EuroMBA partnerintézmény:... [-]

Németország Kitzscher
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul