MBASTUDIES

Executive MBA-k az Amerikai Egyesült Kitzscher Németországban 2021

Egy EMBA Lipcsében a legjobb választás egy professzionális posztgraduális üzleti program sok ember szerte a világon. Eltekintve a kiváló tanulmányi programok, Lipcsei már sok mindent kínál azon, hogy válassza ezt a vibráló és dinamikus város tudományos és szakmai előmenetelt. Egy EMBA Lipcsében, a diákok egy erős szakmai hálózat, amely képes span Németországban és Európában.

Egy EMBA Lipcsében célja a szakembereket keresek egy diplomás képzés az üzleti előmozdítása érdekében a végrehajtó vezetői pozíciókban. Programok általában állnak tanfolyam egy erős gazdasági alapot a marketing, számvitel, pénzügy, etika, közgazdaságtan, ahol a hangsúly a menedzsment. Sok Emba Lipcsében program arra törekszik, hogy a készségek, ismeretek, és a képzés a jövő globális üzleti vezetők.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Lipcsében a görgetés a programok alatt.Ha találsz egy program felkeltette érdeklődését, kérjen tájékoztatást közvetlenül az iskola!

Találat Filter

Globális Executive MBA (Emba)

HHL Leipzig Graduate School of Management
EMBA
<
Nappali
<
21 hónap
Angol
Campus

A Global Executive MBA EADA és HHL készít, hogy a munka egy globalizált és rendkívül versenyképes üzleti környezet és végigvezeti Önt szintű ismereteket, amelyek nélkülözhetet ...

Tovább

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
EMBA
szept. 2021
<
Részidős
<
24 hónap
Angol
Vegyes online és egyetemi
Campus
On-line

A EuroMBA több, mint egy MBA. A szálloda a vezetők egy esélyt, hogy fejlesszék üzleti készségek, miközben épület egy nemzetközi hálózat felöleli a teljes Földet. ...

Tovább