MBASTUDIES.HU

A Legjobb Executive MBA-k in Leipzig Németországban 2019/2020

Egy EMBA Lipcsében a legjobb választás egy professzionális posztgraduális üzleti program sok ember szerte a világon. Eltekintve a kiváló tanulmányi programok, Lipcsei már sok mindent kínál azon, hogy válassza ezt a vibráló és dinamikus város tudományos és szakmai előmenetelt. Egy EMBA Lipcsében, a diákok egy erős szakmai hálózat, amely képes span Németországban és Európában.

Egy EMBA Lipcsében célja a szakembereket keresek egy diplomás képzés az üzleti előmozdítása érdekében a végrehajtó vezetői pozíciókban. Programok általában állnak tanfolyam egy erős gazdasági alapot a marketing, számvitel, pénzügy, etika, közgazdaságtan, ahol a hangsúly a menedzsment. Sok Emba Lipcsében program arra törekszik, hogy a készségek, ismeretek, és a képzés a jövő globális üzleti vezetők.

Ha többet szeretne megtudni 1 EMBA Lipcsében a görgetés a programok alatt.Ha találsz egy program felkeltette érdeklődését, kérjen tájékoztatást közvetlenül az iskola!

Találat Filter

Globális Executive MBA (Emba)

HHL Leipzig Graduate School of Management
Campus Nappali 21 hónap Kérj Információt Brazília Morro de São Paulo Kína Guangzhou Németország Kitzscher India Kolkata Spanyolország Barcelona + 8 további

A Global Executive MBA EADA és HHL készít, hogy a munka egy globalizált és rendkívül versenyképes üzleti környezet és végigvezeti Önt szintű ismereteket, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres folytatásához menedzsment fejlesztési folyamat.

MBA Master of Business Administration

EuroMBA
Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 24 hónap Szeptember 2019 Hollandia Maastricht Lengyelország Warsaw Németország Kitzscher Spanyolország Barcelona Franciaország Nantes Marseille + 9 további

A EuroMBA több, mint egy MBA. A szálloda a vezetők egy esélyt, hogy fejlesszék üzleti készségek, miközben épület egy nemzetközi hálózat felöleli a teljes Földet.