Filter
EMBA
Németország Oestrich-Winkel A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb EMBA Diplomák in Oestrich-Winkel Németországban 2019/2020

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

Németország egy nagyszerű hely a nemzetközi scholarsand magas színvonalú felsőoktatás. Ennek értéke az iskolai végzettség javult a Németország 's erős gazdaság. Külföldi hallgatók élvezik kiváló életszínvonal egy biztonságos és megbízható környezetben. Berlin a fővárosa.

Oestrich-Winkel egy város Rheingau-Taunus-Kreis az állam Hesse, Németország. A város ad otthont számos esemény között ezek azok az Rheingau Musik Festival. Itt található EBS Universität für Wirtschaft und Recht.

EMBA Diplomák in Oestrich-Winkel Megtekintése Németországban 2019/2020

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Németország
Oestrich-Winkel
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Durham University Business School

Az Executive MBA - Durham és EBS, megadja neked a lehetőséget, hogy élvezhessék a együttműködéséből két nagy tekintélyű intézmény: Durham University Business School és az ... [+]

Executive MBA - Durham-EBS (kettős díj)

Két UNESCO világörökségi helyszínen fog tanulni - Durham az Egyesült Királyságban és a felső középhegységi régió Németországban. Mivel a Durham-EBS Executive EMBA teljes egészében angolul érkezik az osztálytermi környezetbe, továbbra is teljes munkaidőben dolgozhat, miközben a legtöbb tanítást havonta egyszer szállítja három napos blokkokba (csütörtöktől szombatig).

A program erős nemzetközi fókusza tükröződik a mag- és választható modulokban is, a nemzetközi üzleti kontinensen választható modul a legmagasabb üzleti célállomáson. Az üzleti és öregdiák kapcsolatok is támogatni fogja Önt a karriered továbbfejlesztésében.... [-]

Németország Oestrich-Winkel
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul
EBS Universität

Két neves üzleti iskolák, a Durham University Business School-ban Angliában és az European Business School Németország egyesítette erőit egyesíti erejét és sok éves tapas ... [+]

Két neves üzleti iskolák, a Durham University Business School-ban Angliában és az European Business School Németország egyesítette erőit egyesíti erejét és sok éves tapasztalattal rendelkezik a vezetői fejlesztés kiemelkedő program: a Durham EBS Executive MBA.

Dióhéjban Diploma: Master of Business Administration (MBA) Tanulmány időtartama: 18 hónap Nyelv: English Beiratkozás: Minden év szeptemberében ECTS: 60 Kettős Diploma: megszerzése MBA Durham University, UK & EBS University Major tanulmányi: Management Költségek: 40.000 Ft Főbb Angol nyelvű tanulmányok Két nyilatkozatok két neves egyetemek kis csoportok egyéni coaching Kiváló üzleti kapcsolatok kiterjedt Szerkezet és tartalom ... [-]
Németország Oestrich-Winkel
Október 2019
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul