Részidős EMBA Képzés az Amerikai Egyesült Hertfordshire az Egyesült Királyságban

Részidős Executive MBA Összevetése az Amerikai Egyesült Hertfordshire Egyesült Királyság

MBA

Miután megszerezted az üzleti egyetemi diplomádat, és már jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, a következő lépés az Executive MBA (EMBA). A képzés ötvözi az alapokat, mint a pénzügy, a számvitel és a marketing a vezetőképzéssel, így magas szintű vezetői és ügyvezetői állások nyílnak meg előtted.

A Master of Business Administration, vagy MBA egy kétéves posztgraduális diploma, hogy az egyének folytatni, miután megszerezte a Bachelor. Kereseti MBA segíthet diplomások megszerezzék a fontos ismeretek, készségek és tapasztalat, hogy el kell kezdeni a karrier a vállalati világban.

 

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kérj Információt Részidős EMBA Diplomák az Amerikai Egyesült Hertfordshire az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Nyerjen Egy 25% -os ösztöndíjas Részmunkaidős MBA-t A Hertfordshirei üzleti Iskolában

Sqore - Student Competition
Campus Részidős Egyesült Királyság Hatfield

Ez az MBA lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki a kritikus és reflexió stratégiai vezetői képességek meg kell sikerül egy bizonytalan világban. Megcáfolja a feltételezéseket, rugalmas gondolkodást, hatékony döntéshozatalt és felelősségteljes menedzselést. Ez az MBA kurzus teljes mértékben akkreditált az Egyesület MBA (AMBA) és nekünk jóváhagyta az NHS Vezető Akadémia. [+]

Gondolkodva a vezetői képességek növeléséről? A válasz a részmunkaidős Executive MBA a Hertfordshire Business School-ban .

Az Önhöz hasonló szakemberek számára tervezték, az Executive MBA több mint 10 hétvégén (pénteken-vasárnap) fut egy 2,5 éves programban.

Most regisztráltak.

Válassza ki a következő időpontok valamelyikét:

2018. január 20 2018. szeptember 21 Határidő: 2018. január 01., 12 óra Vegyük a nagyszerű kihívást az esélynek, hogy 25% -os ösztöndíjat nyerjünk a jutalmazó MBA-hoz. [-]