Részidős Executive MBA Képzés az Amerikai Egyesült East of England az Egyesült Királyságban

Részidős Executive MBA Diploma Összevetése az Amerikai Egyesült East of England Egyesült Királyság

MBA

A EMBA szakok rugalmas és megfizethető oktatást lehetőségeket teljes munkaidőben dolgozó szakemberek számára. A mai 's munkaerő-piaci, a ' s nem könnyű megtalálni a versenyelőnyt. Mind a foglalkoztatottak és a munkanélküliek meg egy EMBA.

A Master of Business Administration (MBA) kerül bemutatásra a diplomások befejezésekor két évvel a fejlett és speciális vizsgálatot olyan témakörökben, mint például az üzleti, menedzsment, pénzügy és számviteli. Kereseti MBA adhat diplomások versenyelőnyt élveznek más jelöltünk agresszív munkaerőpiacon.

 

Oktatás az Egyesült Királyságban egy decentralizált kérdése minden országban, az Egyesült Királyságban, hogy külön rendszerek a különböző kormányok az Egyesült Királyság kormánya a felelős Angliában, és a skót kormány, a walesi kormány és az Észak-Írország ügyvezető felelős Scotland , Wales és Észak-Írország volt.

Kérj Információt Részidős Üzleti Tanulmányok az Amerikai Egyesült East of England az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Nyerjen Egy 25% -os ösztöndíjas Részmunkaidős MBA-t A Hertfordshirei üzleti Iskolában

Sqore - Student Competition
Campus Részidős Egyesült Királyság Hatfield

Ez az MBA lehetővé teszi, hogy dolgozzon ki a kritikus és reflexió stratégiai vezetői képességek meg kell sikerül egy bizonytalan világban. Megcáfolja a feltételezéseket, rugalmas gondolkodást, hatékony döntéshozatalt és felelősségteljes menedzselést. Ez az MBA kurzus teljes mértékben akkreditált az Egyesület MBA (AMBA) és nekünk jóváhagyta az NHS Vezető Akadémia. [+]

Gondolkodva a vezetői képességek növeléséről? A válasz a részmunkaidős Executive MBA a Hertfordshire Business School-ban .

Az Önhöz hasonló szakemberek számára tervezték, az Executive MBA több mint 10 hétvégén (pénteken-vasárnap) fut egy 2,5 éves programban.

Most regisztráltak.

Válassza ki a következő időpontok valamelyikét:

2018. január 20 2018. szeptember 21 Határidő: 2018. január 01., 12 óra Vegyük a nagyszerű kihívást az esélynek, hogy 25% -os ösztöndíjat nyerjünk a jutalmazó MBA-hoz. [-]