Részidős EMBA Képzés az Amerikai Egyesült North East England az Egyesült Királyságban

Részidős EMBA Képzés Összevetése az Amerikai Egyesült North East England Egyesült Királyság

MBA

Egy EMBA vagy Executive MBA egy posztgraduális szintű üzleti képzési szakemberek és a végrehajtó. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tanulmányozza az üzleti vezetői oktatás és a munka egyszerre.

MBA program célja a diákok, akik szeretnék, hogy tovább tudományos ismeretek és alkalmazza azokat a tényleges valós üzleti helyzetek. Ez vezet a diákokat, hogy tükrözze, és helyezze magát tekintve kiválasztják a jövőbeli karrierjük. Hallgatók szert széles körű megértéséhez a legfontosabb funkciója a különböző üzleti területek és használni ezeket a készségeket, hogy hozzájáruljanak a stratégiai irányt a vállalkozás.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kérj Információt Részidős EMBA-k az Amerikai Egyesült North East England az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet

Executive MBA - Durham-EBS (dual-díjas)

Durham University Business School
Campus Részidős 2 év January 2018 Egyesült Királyság Durham

Az Executive MBA - Durham és EBS, megadja neked a lehetőséget, hogy élvezhessék a együttműködéséből két nagy tekintélyű intézmény: Durham University Business School és az European Business School (EBS) Németországban. Ez a kettős odaítélési merít mind az Egyesült Királyság-specifikus és az európai tapasztalatok, hogy az Ön betekintést a mai üzleti világban. [+]

Részidős Executive MBA-k az Amerikai Egyesült North East England Egyesült Királyság. Executive MBA - Durham-EBS (kettős díj) Az Executive MBA - Durham és EBS, megadja neked a lehetőséget, hogy élvezhessék a együttműködéséből két nagy tekintélyű intézmény: Durham University Business School és az European Business School (EBS) Németországban. Ez a kettős odaítélési merít mind az Egyesült Királyság-specifikus és az európai tapasztalatok, hogy az Ön betekintést a mai üzleti világban. Ön lesz az esélye, hogy vizsgálja meg, hogy a globális piacok működését, és hogyan kezeljük a transznacionális üzleti kapcsolatok. Itt lesz a lehetőség, hogy építsenek egy nemzetközi kapcsolatrendszerrel, hogy együtt dolgozhatnak a sokszínű csoport tapasztalt szakemberek az Egyesült Királyságban, Németországban és a világ minden tájáról. Az Executive MBA - Durham és EBS egy kétéves részidős program, amely pár rugalmasságot egy valóban nemzetközi kitekintés. A program épül fel: Két lakó hétig Durham Hét modulok szállított Németországban vagy Durham Öt háromnapos választható kurzusok (csütörtöktől szombatig) Németországban, Durham, vagy más nemzetközi helyszíneken Az opcionális nemzetközi modul. Megjegyzés: Szállás költségei lakóparkok elején év egy év és két szerepelnek a tanfolyam díja. Mivel modulok szállítják mind az EBS campus Németországban és Durham híres üzleti iskola, akkor lehetősége van arra, hogy részesüljenek "a legjobb mindkét világból": az úttörő kilátások és a nemzetközi szellem német European Business School és a kaliber és a kulturális örökség Durham. Fog tanulni: Hét modulok Öt választani Üzleti projekt (értekezés) Lakossági Indukciós hét Hét modulok Ezek az alapítvány a program létrehozásáról szóló, menedzsment ismeretek, a megértés és kutatási szakértelmét minden vezetőnek igényeinek. Ezek tartalmazzák:... [-]