Részidős EMBA az Amerikai Egyesült Greater Manchester az Egyesült Királyságban

Részidős Executive MBA Diploma Összevetése az Amerikai Egyesült Greater Manchester Egyesült Királyság

MBA

A végrehajtó MBA vagy EMBA, egy posztgraduális üzleti diplomát. Az Executive MBA program egy csomó, mint egy hagyományos MBA program. A fő különbség az, hogy a végrehajtó MBA program elsődleges célja, hogy oktassák dolgozó vezetők, menedzserek, vállalkozók és más üzleti vezetők.

A Master of Business Administration (MBA) diplomát, hogy körülbelül két év tanulmányi kapni. Azok, akik keresnek ilyen mértékű nyereség jelentős tudás és tapasztalat területeken belül az üzleti és menedzsment, valamint képes lehet munkát találni gyorsan miatt javult proficiencies.

 

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

Kérj Információt Részidős Executive MBA Diplomák az Amerikai Egyesült Greater Manchester az Egyesült Királyságban 2018

Mutass többet
Jelenleg nincs megjeleníthető képzés az alábbi beállításokra EMBA MBA Egyesült Királyság Greater Manchester. Próbáld meg inkább ezt: Global MBA MBA!

Search for similar programs here